Annonce
Lokalavisen Assens

Sidste år sang de for dronning Margrethe - på fredag skal de synge for hele Danmark...

Den 16. april sidste år var der altansang for dronning Margrethe i Provstigården i Assens. På fredag deltager beboerforeningens medlemmer i DR-programmet "Fællessang - hver for sig". Arkivfoto: Søren Plovgaard

Assens: Medlemmerne af beboerforeningen i lejlighedskomplekset Provstigården i Assens har tidligere vist, at de er gode til at stå sammen.

Ny rykkerne beboerne igen sammen, og det sker fredag den 22. januar, hvor Provstigården deltager i Danmarks Radios populære udsendelse "Fællessang - hver for sig", som sendes klokken 20 med Johannes Langkilde og Katrine Muff som værter.

Aage Elvstrøm fra "Beboerforeningen i Provstigaarden nr. 18" fortæller, at DR1 har henvendt sig til beboerforeningen og oplyst om, at man vil sende en fotograf til Provstigården, hvorfra der vil blive sendt direkte til programmet.

Beboerne har på forhånd fået at vide, hvilke sange der skal synges fredag aften.

- Af tekniske grunde vil man dog ikke kunne høre beboerne synge, men man vil kunne se det, og derfor vil DR gerne have, at så mange beboere som muligt er med til at skabe liv på altaner, i vinduer og på trappeomgange, fortæller Aage Elvstrøm, der opfordrer beboerne til at pynte lidt op med lys i dagens anledning.

Beboerforeningen i Provstigården har tidligere et par gange arrangeret altan- og fællessang i gården. Første gang var i forbindelse med Dronning Margrethes 80-års fødselsdag den 16. april sidste år, og beboerne var også med til at markere 75-året for Befrielsen den 4. maj.

Beboerne i Provstigården har prøvet det før. Fredag den 22. januar skal Provstigårdens beboere synge for hele Danmark. Arkivfoto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce