Annonce
Lokalavisen Assens

Sket i nat: Massepunkteringer i Assens

Pia Rolighed Olausson måtte søndag formiddag have autohjælp til at skifte dækket på hendes Peugeot, der holdt parkeret i Damgade i Assens. Hun var en af mange bilejere, der søndag morgen vågnede op til en bil med punkteret dæk i byen. Foto: Søren Plovgaard
Der er sket hærværk mod flere biler i Assens natten mellem lørdag og søndag. Politiet søger vidner.
Annonce

Midt i årets første store julefrokostweekend er flere beboere i Assens vågnet op til et trist syn.

Der er melding om, at en stribe personbiler i byen er blevet punkteret natten mellem lørdag og søndag.

Frederik Valdemar Vejsgaard, der bor i Damgade, skriver således på sin facebook-profil:

”Jeg synes vi skal udbringe et kæmpe hurra til de klaphatte, som i løbet af natten har punkteret minimum otte biler op ad Damgade”.

Thomas Wøldike Hellmund er lige flyttet fra Holstebro til Assens, fordi han har fået arbejde i Haarby.

Da han lørdag morgen gik ud til sin bil i Damgade for at hente rundstykker hos bageren, kunne han konstatere, at det ene baghjul på hans Skoda Rapid var fladt. Og at der sad en seddel i bilens forrude.

- Ja, det var sgu noget af en velkomst til Assens, jeg fik dér. Nogle naboer havde skrevet en seddel om, at der havde været hærværk i gaden i nat, og at det var blevet meldt til politiet, fortæller Thomas Wøldike Hellmund.

Jeg synes vi skal udbringe et kæmpe hurra til de klaphatte, som i løbet af natten har punkteret minimum otte biler op ad Damgade.

Frederik Valdemar Vejsgaard

Annonce

Trist

Pia Rolighed Olausson, der bor i Østergade i Assens, måtte have hjælp af Dansk Autohjælp for at få et nyt dæk på sin lille Peugeot, der også var blevet punkteret i nattens løb. Hun har ofte sin bil holdende i Damgade, så hun undgår at få en parkeringsbøde.

- Det er trist at sådan noget kan ske, siger Pia Rolighed Olausson.

Ifølge avisens oplysninger er der også i nat punkteret biler i Strandgade i Assens samt andre steder i byen.

Ifølge Amanda Maria Nørregaard er det ikke første gang, at boligkvarteret omkring Damgade rammes af hærværk mod biler. For tre uger siden blev hendes egen bil samt tre øvrige biler punkteret i samme område, og også bilejere, der holder parkeret på parkeringspladsen ved Vor Frue Kirke har for nylig været udsat for hærværk i form af punkteringer.

Fyns Politi skriver i et opslag på Twitter, at man søger vidner til episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Ifølge TV2 Fyn har et vidne set en mand stikke i bildæk natten mellem lørdag og søndag. Manden beskrives som cirka 30 år gammel og med mørkt, kort hår. Han var iført joggingtøj og beskrives som fedladen og cirka 180 centimeter høj. Han har en rød Arsenal-tatovering på venstre arm.

Thomas Wøldike Hellmund viser et punkteret bagdæk på sin Skoda Rapid, som holdt i Damgade. Beboere i Damgade i Assens havde sat sedler på bilejernes forrude, hvor de orienterede om nattens hærværk, der er meldt til politiet. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce