Annonce
Lokalavisen Assens

Skoleleder stopper: Nu handler det om politik

Poul-Erik Svendsen stopper som skoleleder på Aarupskolen. Til næste år skal han prøve at vælte borgmester Søren Steen Andersen (V) af pinden på rådhuset ved kommunalvalget.Arkivoto: Michael Bager

Aarup/Skydebjerg: Efter snart 46 år med tilknytning til Aarupskolen, stopper Poul-Erik Svendsen til påske som skoleleder.

Det har han afsløret til forældrene på skoleapp'en Aula.

Det er ikke den store overraskelse, at han har taget den beslutning, da det var ventet at 69-årige Poul-Erik Svendsen, der veksler 69 lys til 70 på fødselsdagskagen til december, på et tidspunkt - inden for de kommende måneder - ville stoppe.

- Jeg ville have stoppet under alle omstændigheder, siger han da også.

Poul-Erik Svendsen blev for nylig også Socialdemokratiets nye spidskandidat i Assens-kredsen, da Ashil Farokh valgte at trække sig for at bearbejde nogle kraftige reaktioner i forbindelse med, han mistede sin far omkring nytår.

Så den 69-årige, kommende pensionist Poul-Erik Svendsen kan altså komme tilbage i et fuldtidsjob, hvis han da ellers formår at vifte Assens-borgmester Søren Steen Andersen (V) af borgmestertaburetten ved kommunalvalget i november 2021.

1975 er lang tid siden

Poul-Erik Svendsen startede på skolen i august 1975. Det er helt tilbage til dengang, da Gerald Ford var præsident i USA og Anker Jørgensen var statsminister i Danmark.

De mange år kan Poul-Erik Svendsen heller ikke helt forstå er gået. 30 af de snart 46 år har han været skoleleder på Aarupskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Flere gratis intimkoncerter

Annonce