Annonce
Lokalavisen Assens

Slut med tomme butikslokaler i byen: Stine vender tilbage til Haarby og åbner Butik Manola

Stine Clausen Kortbek har lejet forretningslokalerne i ejendommen i Algade 30 i Haarby, og 1. maj åbner hun dørene for tøjbutikken Manola. Fotos: Privatfoto og Amalie Hermansen.
Stine Clausen Kortbek glæder sig at åbne tøjbutik 1. maj i barndomsbyen Haarby. Hun har lejet lokaler lige midt på byens hovedgade.
Annonce

Haarby: Butik Manola.

Sådan hedder en ny tøjforretning, der åbner i Haarby 1. maj.

Det er 49-årige Stine Clausen Kortbek, der nu kaster sig ud i rollen som selvstændig erhvervsdrivende.

Stine Clausen Kortbek har lejet forretningslokalerne i Algade 30, hvor tøjforretningen Lizette senest har haft adresse.

Lokalerne er centralt beliggende på byens hovedgade lige overfor Superbrugsen, og Stine Clausen Kortbek er allerede gået i gang med at sætte lokalerne i stand.

Hun har hyret et firma til at stå for interiøret, og der skal blandt andet lægges nye trægulve og laves prøverum.

Stine Clausen Kortbek er født og vokset op i Haarby, hvor hun stadig har familie og venner. I dag bor hun i Morud sammen med sin mand og parrets to børn.

Annonce

Klassisk tøj

Stine Clausen Kortbek er oprindeligt uddannet i guldsmedbranchen hos guldsmedforretningen Antonsen i Odense. Men de seneste seks år har hun gået hjemme, mens børnene var mindre.

Nu har hun fået mod på at starte et nyt kapitel i sit liv, og det bliver med en tøjbutik, der med et smart, moderne og klassisk sortiment henvender sig til kvinder i alle aldre.

Stine Clausen Kortbek er tilbage i Haarby, som hun kender godt fra sin barndom- og ungdomstid. 1. maj åbner hus tøjforretningen Butik Manola i Algade 30. Privatfoto

- Det er lidt svært at definere, hvilken målgruppe Manola henvender sig til. Det er nok primært til kvinder mellem 25 og 60 år, men tøjet er klassisk og kan også sagtens bruges af piger på 18 år og damer på 70 år, fortæller Stine Clausen Kortbek.

Annonce

Tøj, smykker og neglelak

Butik Manola vil blandt andet forhandle mærker som Neo Noir, Denimhunter, Love & Devine, Cozy by JZ og Co’Couture.

- Men der kommer også flere andre mærker, som jeg vil have klar på hylderne, når jeg åbner, siger Stine Clausen Kortbek, der også satser på salg af håndlavede smykker fra Lise Pilmann Smykker i Skælskør og salg af neglelak fra det engelske firma Nailberry, der er kendt for værdier som sundhed og velvære med respekt for miljø og natur.


Manola er jo et spansk pigenavn. Jeg synes, det er flot og smukt navn, så derfor har jeg valgt det, siger hun

Stine Clausen Kortbek


Stine Clausen Kortbek fortæller, at hun har valgt at kalde sin nye butik for Butik Manola, fordi det er et lidt anderledes navn, der samtidig er nemt at huske.

- Manola er jo et spansk pigenavn. Jeg synes, det er flot og smukt navn, så derfor har jeg valgt det, siger hun.

Det er i forretningslokalerne til venstre i denne markante byejendom i Haarby, at Stine Clausen Kortbek om godt et par måneder åbner butik. Foto: Amalie Harmansen

Stine Clausen Kortbek kommer ikke til at stå alene i sin nye butik. Hun har lavet en aftale med en lokal ekspedient, der skal arbejde på fuld tid i Butik Manola, men hun vil godt vente lidt endnu, inden hun offentliggør navnet på den nye medarbejder.

Butik Manola vil være meget synlig på sociale medier som Facebook og Instagram, men der er ingen aktuelle planer om at åbne en webshop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce