Annonce
Lokalavisen Assens

Sommerkoncert med Billy Cross

Billy Cross giver udendørs koncert på Tobaksgaarden fredag den 10. juli. Pr-foto
Annonce

Assens: I rækken af udendørs sommerkoncerter kan Tobaksgaarden i Assens fredag den 10. juli præsentere Bille Cross, der i mange år har sat sine tydelige fingeraftryk på den danske musikscene.

Billy Cross kom til verden i 1946 i New York, og han slog for alvor sit navn fast, da han indgik et samarbejde med Bob Dylan og Meat Loaf. Forinden var det dog også blevet til albums med store navne som Sha-Na-Na og Topaz.

I slutningen af af 1970'erne rejste Billy Cross til Danmark, hvor han siden har været bosat og været en stor drivkraft på den danske musikscene - både som musiker og bag mixerpulten.

Billy Cross har medvirket som producer for store danske navne som Lars Lilholt, CV Jørgensen, Søs Fenger og mange flere.

På scenen henrykker Billy Cross stadig publikum med sit guitartalent, som er inspireret af blues og god, gammeldags rock´n´roll.

Hans amerikanske baggrund og indflydelse er ikke til at tage fejl af, og publikum kan fredagse frem til et repertoire, som består af både egne sange samt klassiske rocksange fra ”over there”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce