Annonce
Lokalavisen Assens

Spaden i jorden: CampOne Assens Strand gør sig endnu mere lækker

Christian Skytte Blaabjerg har god grund til at slå lidt ud med armene i disse dage. CampOne Assens Strand er i øjeblikket ved at opføre en ny servicebygning og legeplads. Foto: Søren Plovgaard
Campingpladsen investerer millioner af kroner på ny servicebygning og stor Kompan-legeplads. Begge dele skal efter planen stå klar til sæsonåbningen i slutningen af marts.

Assens: CampOne Assens Strand er i øjeblikket ved at gøre campingpladsen endnu mere attraktiv for pladsens gæster.

Tre måneder før CampOne Assens Strand til påske åbner bommene for campisterne, har lejrchef Christian Skytte Blaabjerg travlt med at rulle flere store projekter ud.

Omtrent midt på campingpladsområdet er maskinerne lige nu ved at grave ud til en ny servicebygning på 350 kvadratmeter samt en ny stor Kompan-legeplads.

CampOne-kæden opførte i 2016 en lignende servicebygning på campingpladsen ved Grenen i Skagen, og nu har man taget de bedste erfaringer herfra med til Assens.

Servicebygningen kommer til at indeholde toiletter, badefaciliteter, en afdeling med små børnetoiletter og lidt sjovt på væggene samt flere familierum, hvor man kan låse af efter sig. Desuden etableres der udendørs bad og køkken.

- Det bliver sådan, at gæsterne får mulighed for at leje et toiletrum, som de ikke skal dele med andre. Der sker på den måde, at gæsterne får udleveret et nøglekort, og det er noget, som flere og flere gæster efterspørger, forklarer Christian Skytte Blaabjerg.

Servicebygningen og Kompan-legepladsen er sidste skridt i campingpladsens såkaldte udviklingsfase 1. Sidste sommer opførte CampOne Assens Strand otte nye luksushytter, og investeringerne gør samlet set campingpladsen til et endnu mere eftertragtet ferie-resort.

- Jeg regner med, at servicebygningen og legepladsen står færdig til påske, når vi åbner for den nye sæson, men det kan da godt være, at vi skal bruge et par dage mere på at få det gjort færdigt, siger Christian Skytte Blaabjerg.

Kompan-legepladsen etableres i forlængelse af den nye servicebygning, og millioninvesteringen kommer blandt andet til at rumme et ni meter højt tårn, som børn og barnlige sjæle kan boltre sig på.

Annonce

Nyt infocenter på anneksplads

Christian Skytte Blaabjerg håber, at man kan tage fat på udviklingsplanens anden fase til efteråret. Den omhandler området på den modsatte side af campingpladsen - også kendt som annekspladsen, hvor der for syv år siden blev konstateret forurening.

- Inden vi kan gå i gang med at udvikle annekspladsen, skal forureningssagen først behandles, og det har vi en rigtig god dialog med Assens Kommune om. Vi har lavet en køreplan sammen med kommunen, og vi prøver hele tiden nogen muligheder af. Lige nu arbejdes der på en afværgningsløsning, hvor annekspladsen inddæmmes og afdrænes, siger Christian Skytte Blaabjerg.

Det er altid noget at foretage sig på en stor campingplads som CampOne Assens Strand, uanset hvornår på året det er. Lejrchef Christian Skytte Blaabjerg hjælper til med nybyggeriet i sin minigraver. Foto: Søren Plovgaard

På annekspladsen er det meningen, at der skal etableres et nyt infocenter, der bliver gæsternes første kontakt med campingpladsen, som fremover vil få indkørsel længere mod øst ved bådpladsen ved Næsvej. Der skal desuden bygges hytter og sandsynligvis også indrettes campingpladser.

- Alt efter hvilken løsning vi kommer frem til på anneksplads-området, så er vores drøm, at det står klar til påsken 2022. Men vi ved også, at det kan tage sin tid, for der skal mange godkendelser til, og der er også en masse teorier, som skal testes af først, siger Christian Skytte Blaabjerg.


Jeg regner med, at servicebygningen og legepladsen står færdig til påske, når vi åbner for den nye sæson, men det kan da godt være, at vi skal bruge et par dage mere på at få det gjort færdigt

Christian Skytte Blaabjerg, CampOne Assens Strand


Den sidste udviklingsfase foregår på et fem kvadratmeter stort område ved jordbassinerne, hvor Camp One Assens Strand vil anlægge en række campingpladser i et særligt trappesystem, så alle campister fra skrænten får en førsteklasses udsigt over Lillebælt.

Samlet skal CampOne Assens gå fra de nuværende 160 campingplads-enheder til 450.

Annonce

Folk booker tidligt

Sidste sæson blev CampOne Assens Strands hidtil bedste, siden ægteparret Gitte og Per Blaabjerg overtog pladsen i 2013 og gav den navnet City Camp Assens Strand. Assens-campingpladsen er en del af Blaabjerg-familiens CampOne-dynasti, der i dag omfatter fem campingpladser i selskabet Grenen Camping A/S.

I 2017 overtog ægteparret Louise Blaabjerg og Christian Skytte Blaabjerg værtsskabet på campingpladsen, og siden har pladsen været i konstant udvikling.

- I 2020 kunne vi notere en fremgang i bookinger på 58 procent, men det hænger selvfølgelig også sammen med, at vi havde udvidet med 40 pladser i forhold til året forinden, forklarer Christian Skytte Blaabjerg, der forventer at 2021-sæsonen kommer til at læne sig meget op af sæsonen sidste år hvad angår booking og belægning.

Sidste år opførte Camp One Assens Strand otte luksushytter, og de allerede blevet populære blandt gæsterne. Sidste år var alle hytter lejet ud i højsæsonen. Foto: Søren Plovgaard

De første bookinger til den nye sæson begyndte allerede at tikke ind på den første hverdag efter nytår.

- Folk har helt sikkert taget den erfaring med sig fra i fjor, at de skal være tidligt ude for at få de bedste pladser, siger Christian Skytte Blaabjerg, der forbereder sig på, at Camp One Assens Strand i de kommende sæson for første gang også skal holde vinteråbent.

Tidligere sluttede sæsonen typisk i slutningen af oktober, men nu forlænges den altså til hele året. Det har CampOne i forvejen praktiseret på campingpladserne Ajstrup Strand og Holbæk Fjord.

Christian Skytte Blaabjerg skal sammen med sin kone Louise Blaabjerg i gang med sin femte sæson som lejrchef på CampOne Assens Strand. Foto: Søren Plovgaard


Der er i disse måneder stor byggeaktivitet på CampOne Assens Strand. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce