Annonce
Lokalavisen Assens

Starten er gået: Cykelhold på toppen før cykeltur til toppen

Tour de Four-holdet gør klar til afgang ved Assens Rådhus tirsdag formiddag. Fra venstre er det Ivan Sløk, Ove Nygaard, Aksel Jørgensen, Ole Jacobsen og Jan Thybo. Foto: Søren Plovgaard
Cykelholdet Tour de Four cykler for femte år i træk fra Assens til Skagen for at samle penge ind til Red Barnets Famileoplevelsesklub. Starten gik torsdag formiddag
Annonce

Assens: For femte år i træk har cykelholdet Tour de Four taget hul på en cirka 340 kilometer lang cykeltur fra Assens til Skagen.

Torsdag formiddag var der afgang fra Assens Rådhus, og holdet blev som sædvanligt sendt af sted af en større delegation af sponsorer og andre interesserede, der ønskede de fem ryttere god - eller snarere ingen - vind på ruten til Skagen.

Første etape går til Skanderborg, og lørdag eftermiddag skal Tour de Four-rytterne efter planen ramme Brøndum Hotel, inden hele delegationen søndag formiddag vender snuden hjem til Fyn.

Holdets talsmand Ove Nygaard kunne inden afgangen fortælle, at rytterne længe var i tvivl om, hvorvidt turen blev til noget i år set i lyset af covid-19-situationen. Men udsigten til at cykle til Skagen for femte gang var trods alt så stærk, at Ove Nygaard sammen med Jan Thybo, Ole Jacobsen, Ivan Sløk og Aksel Jørgensen blev enige om at give det et skud igen i år.

Overskuddet fra cykelturen går ubeskåret til Red Barnets Familieoplevelsesklub i Assens. Sidste år kunne Tour de Four donere et beløb på 250.000 kroner til det gode formål - og med en ihærdig indsats i år runder holdet en million kroner i samlet donation til Red Barnet siden starten i 2016.

Annonce

Ny dato til velgørenhedsfest

En af de store indtægtskilder kommer traditionelt fra en velgørenhedfest på Hotel Aarup Kro.

Den var oprindeligt programsat til foråret, men måtte udsættes. Nu er der fundet en ny dato til arrangementet, og det bliver torsdag den 1. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce