Annonce
Lokalavisen Assens

Stine og Bente har været veninder i 30 år: Nu åbner de  modetøjsbutik i Haarby

Bente Lindhardt Storm (tv) og Stine Clausen Kortbek er klar til at åbne Butik Manola i Haarby lørdag den 1. maj. Foto: Søren Plovgaard
Stine Clausen Kortbek og Bente Lindhardt Storm tæller ned til åbningen af Butik Manola midt på hovedgaden i Haarby.

Haarby: Stine Clausen Kortbek og Bente Lindhardt Storm er begyndt nedtællingen.

Lørdag den 1. maj åbner de tøjforretningen Manola i Haarby.

Stine Clausen Kortbek overtog tidligere på året butikslejemålet i Algade 30, hvor tøjforretningen Lizette senest har haft til huse, og siden har der været nok at se til. Nu er de sidste varer købt ind og kasseapparatet stillet op, så nu skal de sidste opgaver bare lige gøres færdige, inden Butik Manola kan byde kunderne indenfor.

Annonce

Et firma har stået for det meste af indretningen i butikslokalet, men når man skal starte egen forretning, er der utrolig mange nye ting, man skal forholde sig, er erfaringen for Stine Clausen Kortbek og Bente Lindhardt Storm.

De har kendt hinanden og været veninder i 30 år, og nu har de fundet sammen om byens nye tøjforretning, der henvender sig til kvinder i alle aldre.

- Jeg fik en henvendelse fra Stine, der spurgte om det ikke var nu, at jeg skulle skifte branche, fortæller Bente Lindhardt Storm, der senest har været ansat 15 år i virksomheden i Cabinplant i Haarby.

Det er første gang, Bente Lindhardt Storm skal ekspedere i en tøjforretning.

- Men min hobby er sko og tøj, så det skal nok gå, lyder det selvsikkert fra Bente Lindhardt Storm.

Altid et smil i butikken

Midt i butikslokalet står et bord og et par stole. Her kan mændene sidde og læse i et blad og få en tår kaffe, mens deres kvinder shopper.

- Når kunderne kommer ind i butikken, håber vi virkelig, at de tænker: "nej, hvor er her hyggeligt", og at de kan fornemme, at der er en god og uforpligtende atmosfære i butikken. Vi vil gerne forkæle vores kunder og gøre det allerbedste for, at de får en god oplevelse. Og så synes vi jo, at vi har byens bedste beliggenhed, siger Stine Clausen Kortbek og Bente Lindhardt Storm.

- Kunderne er altid velkomne til at komme ind i butikken, og de skal også nok få et smil, hvis de går igen uden at købe noget, siger de.

På åbningsdagen lørdag den 1. maj sætter Butik Manola en pavillon op i haven bag butikken, og så vil der blive budt på sandwich. Her må der være 50 personer samlet ad gangen.

- Den lørdag vi åbner, smækker vi nok ikke lige døren i klokken 13, for vi håber, at der kommer rigtig mange og hilser på os i butikken, hvor der vil være konkurrencer og masser af gode åbningstilbud med rabatter helt op til 50 procent, siger Stine Clausen Kortbek.


Vi vil gerne forkæle vores kunder og gøre det allerbedste for, at de får en god oplevelse. Og så synes vi jo, at vi har byens bedste beliggenhed

Stine Clausen Kortbek og Bente Lindhardt Storm


Manola åbner hver dag klokken 9.30 og holder åbent til klokken 17 mandag til torsdag, til klokken 18 om fredagen, mens der lørdag vil være åbent til klokken 13.

- Hvis der viser sig et behov for at justere åbningstiderne, gør vi naturligvis det, siger Stine Clausen Kortbek.

Med åbningen af Butik Manola er det slut med ledige butikslokaler i Haarbys hovedgade.

Det kan du købe i Butik Manola

Butik Manola fører disse tøjmærker:

Love & Devine, Co´Couture, Neo Noir, Denim Hunter, Continue, Three M, MARTA, Cph. Luxe, Just Female, Second Female, Cozy by JZ og Basic Apperal.

Butikken fører desuden neglelak fra Nailberry, smykker fra Lise Pilmann, Strømper fra Hype the detail og Decoy.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Tyv klatrede op ad lygtepæl i kolonihave: - Det må være ærgerligt at aflevere en Mors Dag-gave, der er stjålet ...

Annonce