Annonce
Lokalavisen Assens

sygeplejersker i fælles opråb: Bliv hjemme og hold afstand!

Sygeplejerskerne i Assens Kommune har lavet et fælles opråb med en tydelig og klar opfordring til kommunens borgere. Privatfoto.
Sygeplejersker fra Assens Kommune opfordrer til, at folk holder bedre afstand, når de er ude at handle.
Annonce
Annonce

Stilhed før stormen

Dermed bliver der ikke taget de nødvendige hensyn, som myndighederne har anbefalet i forhold til at mindske corona-smitten, mener sygeplejerskerne.

- Vi kan se, at ikke alle folk i supermarkederne overholder restriktionerne, og de kan være mulige smittebærere, siger Stine Wedel.

- Vi har brug for, at folk gør det, de bliver bedt om, så vi kan hjælpe dem, der har brug for det. Vi beder om forståelse, siger Stine Wedel.

Hun mener, at alle har et ansvar for at bryde smittekæden, så medarbejdere i sundhedsvæsenet fortsat er raske, så de kan passe de ældre og svækkede, som heller ikke må blive smittet.

Det har lydt fra sundhedsmyndighederne, at man forventer, at corona-smitten topper sidst i april. Stine Wedel kalder selv disse uger for stilhed før stormen.

- Vi går og forbereder os, og vi forventer, at sygehusene sender en del svækkede og ældre borgere hjem, som vi skal være med til at passe, siger sygeplejersken.

Kommunen oplyser, at sygeplejerskerne står med en sikkerhedsafstand på to meter, og de har været samlet i få sekunder.

Vi har brug for, at folk gør det, de bliver bedt om, så vi kan hjælpe dem, der har brug for det.

Sygeplejerske Stine Wedel

Assens: Tidligt fredag morgen rykkede et hold sygeplejersker fra Assens Kommune sammen for at få udbredt et fælles opråb i forhold til den nuværende corona-situation:

"Bliv hjemme", "hold afstand" og "vask hænder med vilje og hjerte".

Det er sygeplejerskerne Dorthe Holst Jacobsen og Stine Wedel, der har taget initiativ til opråbet, efter de delte erfaringer fra deres private indkøbsture rundt i kommunen.

Her oplever sygeplejerskerne, at folk fortsat handler ind sammen som mor, far og børn. Også ægtepar og folk i grupper fylder indkøbskurvene rundt omkring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce