Annonce
Lokalavisen Assens

Team Fynske Bank Danmark tæt på topplacering i historisk rallyløb

Lars Hindsgaul Madsen og co-driver Arne Pagh runder et skarpt hjørne med deres Fiat 128 Coupé på en af strækningerne i billøbet Ralley Monte-Carlo Historique. Parret sluttede på 35. plads. Foto: Rallypics.dk
Lars Hindsgaul Madsen og Arne Pagh sluttede med en godkendt placering som nummer 35 i Rallye Monte-Carlo Historique.
Annonce

Lars Hindsgaul Madsen og Arne Pagh fra Team Fynske Bank Danmark blev nummer 35 i det historiske billøb Rallye Monte-Carlo Historique, der i år endte med dansk sejr.

Efter at have ført Rally Monte-Carlo Historique siden søndag lykkedes det i for den danske kører Henrik Bjerregaard sammen med sin co-driver Mirek Svec at vinde verdens største historiske rally, som startede fredag den 31. januar.

I løbet af ugen har Lars Hindsgaul og Arne Pagh i deres røde Fiat 128 Coupé lagt pres på Henrik Bjerregaard og Mirek Svec, men på en af de sidste specialprøver svigtede måleinstrumentet, så parret satte nogle sekunder til, og de måtte i stedet tage til takke med en placering som nummer 35.

Det var fjerde år i træk, at Lars Hindsgaul Madsen fra Assens deltog som kører i løbet. Efter cirka 2700 kilometer koncentreret rally i både Ardéche, Drome, Provence og Haute Alps, ankom deltagerne i løbet af tirsdag eftermiddag til Monaco, hvor de havde et kort hvil, inden de fra klokken 21 blev sendt ud på de sidste cirka 300 kilometer små snævre bjergveje i området nord for Monaco.

Henrik Bjerregaard (tv) og Mirek Svec kørte et perfekt rallyløb i år og snuppede førstepladsen. Foto: Rallypics.dk
Annonce

Vindere overrasket

Henrik Bjerregaard og Mirek Svec var totalt overraskede, da de kørte over målportalen, og fik at vide at de havde vundet løbet. De troede, at de på nattens meget vanskelige specialprøver havde tabt førsteplads på grund af en minimal fejlkørsel på prøven.

- Vi var sikre på, at nu mistede vi vores førsteplads, som vi har kørt med hele ugen, men andre må jo have lavet større fejl end vi gjorde på prøven. Det er en uvirkelig fornemmelse at stå med viden om sejr. Jeg tror nok først på det, når jeg vågner til formiddag, sagde Henrik Bjerregaard, efter triumfen var i hus, og proppen var sprunget af champagneflasken.

Efter nogle hårde og hektiske dage i det sydfranske venter der nu Lars Hindsgaul Madsen nogle lidt roligere dage.

Han har tidligere fortalt, at han plejer at holde et par ugers ferie efter sin deltagelse i Ralley Monte-Carlo Historique.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce