Annonce
Lokalavisen Assens

Terrariet topper i besøgstal

Mange gæster i Terrariet er naturligvis glædeligt, men det giver trange forhold for både gæster og medarbejdere og viser, at der er behov for den udvidelse, Terrariet ønsker. Foto: Reptile Zoo
Mandag blev den bedste dag nogensinde i Terrariet - målt på antallet af gæster.
Annonce

Det går rigtig godt for Terrariet i øjeblikket. For nylig kunne vi i Fyens Stiftstidende læse, at den lille krybdyr-zoo i Vissenbjerg var den attraktion i Assens Kommune, der havde flest besøgende i 2018. Besøgstallet nåede ifølge en opgørelse fra Visit Danmark op på næsten 30.000, helt nøjagtigt 29.970. Mandag i sidste uge kunne Terrariet så føje endnu en rekord til. Nogle vil måske huske, at det regnede temmelig meget den dag, og så søger turisterne indendørs. Det betød for Terrariet, at det blev den dag med størst besøgstal, siden Carl Aage Gram første gang åbnede dørene tilbage i 1973, ja i søndags var det præcis 46 år siden.

- Vi havde 633 betalende gæster, dertil kommer dem med årskort og fribilletter, så det reelle tal var nok et godt stykke over 700 fortæller dyrepasser og formidler Brian Bentzen.

- Det er dejligt, for det giver jo penge i kassen, men samtidig var vi også på grund af de fysiske rammer, vi har, bange for, at folk fik en dårlig oplevelse, det er også derfor vi gerne vil udvide, siger Brian Bentzen, der dog ikke fik nogen negative reaktioner fra gæsterne. De små forhold mærkes ikke bare indendøre, men også på parkeringspladsen, hvor det kan knibe med pladsen, når der er pres på, nævner han.

Rekordbesøget betød også rekord i kassen, hvor 61.000 kroner rullede i. Den hidtidige rekord for omsætning var fra ugen før, da der på en dag kom 37.000 kroner i kassen.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce