Annonce
Lokalavisen Assens

Thailandsk Assens-restaurant skifter ejere og navn

Wilawun Tandberg og Hans Erik Sørensen til venstre i billedet fører den thailandske restaurant i Østergade 13 i Assens videre efter ægteparret Pea og Steeen Darum, der har drevet restaurant Pet Pet Thai i tre år. Restauranten vil fra 1. maj hedde Thai Food Assens. Foto: Søren Plovgaard
Wilawun Tandberg og Hans Erik Sørensen afløser 1. maj Pea og Steen Darum som værter på den thailandske restaurant i Østergade i Assens.
Annonce

Assens: Først den dårlige nyhed:

Den thailandske restaurant Pet Pet Thai i Assens lukker den 28. april.

Og så den gode nyhed:

Onsdag den 1. maj åbner en ny thailandsk restaurant i de samme lokaler i Østergade 13.

Ægteparret Pea og Steen Darum åbnede Pet Pet Thai for knap tre år siden. Helt nøjagtigt den 3. maj 2016. Sammen har de en datter på 11 år, og hende vil de gerne se lidt mere til i hverdagen.

- Vi har begge været meget væk fra vores datter i de snart tre år, vi har haft restauranten. Om sommeren har vi haft åbent hver eneste dag, og resten af året har vi kun haft en lukkedag om tirsdagen. Så selv om det har været nogle spændende år med restaurant i Assens, så har det også været nogle hård år, siger 66-årige Steen Darum om parrets beslutning om sende depechen videre til et nyt værtspar.

Steen Darum fortæller, at Pet Pet Thai har haft 12.000 gæster gennem døren i det lille restaurationslokale med plads til 20 gæster i de knap tre år, restauranten har eksisteret.

- Det synes vi egentlig er ganske pænt. Vi har haft også fornøjelsen af at have haft mange faste gæster, der er kommet uge efter uge, fortæller Steen Darum.

Pet Pet Thai har haft pæn succes med at sælge hovedretter til 120 kroner og drikkevarer til fornuftige priser, så ingen er gået fra bordene med hverken tomme maver eller pengepunge. Restauranten har desuden bidt sig godt fast på take away-markedet.

Vi laver hverken om på køkkenet eller restaurationslokalet, men vi vil nok justere menukortet en smule.

Wilawun Tandberg og Hans Erik Sørensen.

Fra 1. maj hedder værtsparret Wilawun Tandberg og Hans Erik Sørensen. Hun er 43 år og han er 47 år, og de har de seneste to år boet sammen på Pindsende mellem Barløse og Kaslund. Wilawun Tandberg og Pea Darum er begge fra Thailand og kender til hinanden i forvejen.

De nye ejere har valgt at skifte navn til Thai Food Assens, mens ellers er der ikke lagt op til de store ændringer i den thailandske restaurant.

- Vi laver hverken om på køkkenet eller restaurationslokalet, men vi vil nok justere menukortet en smule, fortæller Wilawun Tandberg og Hans Erik Sørensen.

Wilawun Tandberg har erfaring fra flere ansættelser i restaurantbranchen, og hun fortæller, at hun altid har været glad for at lave mad.

- Asiatisk mad er blevet mere og mere populært i Danmark de senere år, og danskerne er i det hele taget mere parate til at prøve mad fra andre lande, mener Wilawun Tandberg, der sammen med Hans Erik Sørensen glæder sig til at lukke de første kunder ind i Thai Food Assens om små fire uger.

Restaurationslokalerne i Østergade 13 har senest huset sushi-restauranten Seafood Bar og isbaren Buthers Ice & Coffee Bar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce