Annonce
Lokalavisen Assens

Tilbygning rives ned og bygges op igen: Nye og mere moderne toiletforhold på vej på havnen

Pakhusets tilbygning bliver inden længe revet ned og bygget op igen med mere moderende toilet- og badefaciliteter Foto: Assens Kommune

Assens: Inden længe går arbejdet i gang med at lave nye moderne toilet- og badefaciliteter på Assens Havn.

Når sejlerne til sommer lægger til ved Assens Havn, vil de derfor kunne tage sig et lidt mere luxuriøst bad end tidligere.

Planen er at, der skal bygges to moderne baderum inklusiv toiletter til besøgende sejlere, samt et offentligt toilet, som er handicapvenligt til øvrige gæster, der benytter havnen.

Annonce

En sådan ombygning har været efterspurgt, forklarer den fungerende formand for Miljø, Teknik og Planudvalget Charlotte Vincent Petersen i en pressemeddelelse.

- Vi er i gang med en stor udvikling af Assens Havn, hvor målet er, at skabe en aktiv og attraktiv havn for borgere og besøgende. Derfor har vi godkendt, at havnen må bruge deres overskud fra de seneste år på at opgradere toilet- og badeforholdene på Assens Havn, siger hun.

Genopbygges samme sted

De nye faciliteter kommer til ligge i forbindelse med Pakhuset. Dermed bliver tilbygningen til Pakhuset revet helt ned, så man kan få lavet alle de foranstaltninger, der skal til, for at kunne etablere faciliteterne, og derefter vil tilbygningen blive genopbygget i samme stil som tidligere.

- Vi er helt opmærksomme på, at det gamle Pakhus er en bevaringsværdig bygning, og derfor er det også vigtigt for os at værne om det, og opføre den nye tilbygning i et udtryk, der er så tæt på det originale hus som muligt, fortæller havnechef Ole Knudsen i pressemeddelelsen.

Havnechefen fortæller også, at det her er kærkommen måde at imødekomme en renovering af faciliteterne samt at anlægge et nyt handicapvenligt toilet på havnen, hvilket også har været efterspurgt.

Tilbygningen forventes at være klar til brug den 1. juli 2022.

Annonce
Lokalavisen Assens

Nu bliver de første snublesten lagt i Assens

Annonce
Lokalavisen Assens

Tilbygning rives ned og bygges op igen: Nye og mere moderne toiletforhold på vej på havnen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Peter Schmeichel drager på sin første turné - giver én koncert på Fyn: Faren insisterede på, at han skulle lære et instrument

Lokalavisen Assens

Efter 32 år med blomsterbutik i Assens: Åse har sidste arbejdsdag 31. maj

Lokalavisen Assens

Ægteparret Sanne og Jesper knokler løs i lille fodboldklub: - Vi tæller ikke timerne

Lokalavisen Assens

Kathrine og Andreas brænder for musicalgenren: Nu arrangerer de stor støttekoncert i Ebberuphallen

Lokalavisen Assens

Familiefaren, forskeren og formanden vinder stor  hæderspris: Når de andre går i seng, begynder han på sit andet arbejde

Annonce