Annonce
Lokalavisen Assens

To mænd er sigtet og fængslet i sag om skunklaboratorium: 511 skunkplanter og pistol fundet under ransagning

Fyns Politi ransagede i sidste uge en ejendom på Landevejen i Jordløse. Foto: Søren Plovgaard
I sidste uge blev der holdt grundlovsforhør for lukkede døre, da to anholdte mænd blev sigtet for at have haft skunklaboratorium i en lille landsby.

Jordløse/Odense: Flere civilklædte betjente var onsdag i sidste uge til stede på en adresse på Landevejen i Jordløse. Betjentene ransagede en etplansvilla og en tilhørende lade, hvor der blev fundet et skunklaboratorium.

Torsdag formiddag blev der holdt grundlovsforhør i sagen i retten i Odense. Her blev to mænd på 48 og 25 år fremstillet og sigtet for i forening at have produceret, dyrket og været i besiddelse af 511 skunkplanter på adressen.

- Det fremgår af sigtelsen, at antallet af skunkplanter er omregnet til at give et udbytte på 14,5 kilo skunk. De er samtidig sigtet for, at de i starten af 2021 har produceret cirka 3,6 kilo skunk, der er afsat til flere ukendte købere på Christiania for et beløb af cirka 65.000 kroner, siger hun.

Annonce

De to mænd er også sigtet for at have ført elkabler uden om de opsatte målere og derved stjålet en ukendt mængde el, hvilket ofte ses i den type sager.

Ann-Sophie Serring fortæller, at den 48-årige mand også er sigtet for under skærpende omstændigheder at have opbevaret en pistol med tilhørende skarpe patroner.


Det fremgår af sigtelsen, at det antal skunkplanter ville give et udbytte på 14,5 kilo skunk.

Ann-Sophie Serring, anklager


Anklageren kan også fortælle, at begge mænd blev anholdt onsdag, men hun kan ikke fortælle, om de blev anholdt samme sted, eller hvor de blev anholdt. Fyns Politis kommunikationsrådgiver Charlotte Nyborg bekræftede onsdag over for Fyens Stiftstidende, at politiet under ransagningen havde anholdt en person på adressen i Jordløse.

Ann-Sophie Serring kan ikke fortælle, hvilken tilknytning de to mænd har til adressen i Jordløse, hvor skunklaboratoriet blev fundet.

De to mænd blev varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Forfatter besøger boghandel

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce