Annonce
Lokalavisen Assens

Tommerup HK sejrede i fantastisk kulisse

Jesper Sandberg blev kampens topscorer med flotte ni mål og var stærk medvirkende til, at Tommerup hev sejren hjem til sidst. I baggrunden ses de mange blåklædte børn og unge, der i anledningen af en klubdag støttede op om deres lokale helte. Foto: Nicolai Lund
Det var godt gang i Fyrtårn Tommerup i det fynske opgør lørdag eftermiddag imellem hjemmeholdet Tommerup og oprykkerne fra Middelfart. Grundet en klubdag i Tommerup, var der intet mindre end 180 børn og unge klædt i blåt, der alle højlydt støttede byens hold igennem hele opgøret.
Annonce

Håndbold, herrer, 3. division

Tommerup HK - Middelfart HK 26-25 (13-15)

Topscorer: Jesper Sandberg med 9 mål

Den fantastiske kulisse var med til at skaffe Tommerup en snæver sejr, da de efter en god 2. halvleg vandt med cifrene 26-25. Tommerup havde ellers haltet lidt efter i opgørets første halvleg, hvor gæsterne fra Middelfart hele tiden var et par mål foran. En storspillende Christian Møller holdt dog Tommerup inde i opgøret, og venstrebacken nettede da også alle Tommerups første fire scoringer.

Også Jesper Sandberg viste klassen. Med et par fine skud fra distancen holdt han Middelfarts føring nede på et par mål. Gæsterne kunne nemlig gå til pause oppe med 15-13.

Annonce

Stærk defensiv

Fra 2. halvlegs start kom Patrick Weber ind i Tommerup-målet, og det kom til at havde stor indflydelse på kampen. Weber tog midt i halvlegen fire-fem afslutninger i træk og var stærk medvirkende til, sammen med fint forsvarsspil, at vende opgøret. Således kunne Jonathan Warming bringe Tommerup i front med 18-17, der var hjemmeholdets første føring siden stillingen 3-2.

Herefter var det Tommerup der var ovenpå. Jesper Sandberg og Christian Møller bankede boldene ind efter behag, og sidstnævnte kunne med sin scoring til 26-24 reelt afgøre kampen. Scoringen faldt med halvandet minut tilbage af kampen, og Møllers scoring sendte de mange blåklædte tilskuere i ren ekstase. Forinden havde Patrick Weber disket op med en altafgørende redning. I stedet for stillingen 24-24 blev det til 25-23 til Tommerup, der scorede på det efterfølgende angreb efter den vigtige aktion.

Annonce

En kæmpe sejrsdans

Tommerups træner Jack Christiansen var godt tilfreds med spillet, og den gode defensiv efter pausen, men var især tilfreds med opbakningen til hans mandskab under kampen.

- Det var satme fedt at spille i denne her kulisse, hvor der bliver lavet noget larm. Og at det så også ender som det gør, det gør det jo bare tanden federe sagde Jack Christiansen efter kampen.

Da sejren var i hus kom de over halvandet hundrede børn og unge på banen, og fejrede opgøret med deres lokale helte. Det blev til noget af en sejrsdans, hvor spillerne lod de mange tilskuere deltage i en kæmpe formeret cirkel og højlydt fejrede den flotte sejr. (Lund)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce