Annonce
Lokalavisen Assens

Tommerup HK sejrede i sikker stil

Søren ?Gamle? Pedersen blev Tommerups topscorer i opgøret med 7 mål, hvor fire af dem var sat sikkert ind mellem stængerne på straffekast. Foto: Nicolai Lund
Annonce

Håndbold

3. Division

Tommerup HK-Kerteminde HK 30-23 (16-12)

Topscorer: Søren "Gamle" Pedersen, 7 mål

Tommerup HK tog to meget vigtige point, da holdet i suveræn stil sejrede med cifrene 30-23 i hjemmekampen mod Kerteminde.

Sejren betyder, at Tommerup lægger lidt afstanden til bunden, hvor der nu er tre point ned til nedrykningsstregen. Tommerup fik samtidigt revanche for det omvendte opgør i Kerteminde, hvor Tommerup måtte rejse hjem med et nederlag. Det betyder, at Tommerup er bedre end Kerteminde indbyrdes, og det kan vise sig vigtigt sidst på sæsonen i en tæt bundkamp.

Tommerup gik ind til opgøret med stor selvtillid efter en noget overraskende sejr i sidste uge, hvor Tommerup besejrede oprykningsaspiranterne fra HF Sønderborg. Denne selvtillid var til at spore i hjemmekampen mod Kerteminde, hvor Tommerup især rent offensivt leverede en pragtpræstation.

Det startede med et par fine scoringer af Tommerups venstrefløj Thomas Sandberg, der elegant loppede Tommerup i front til stillingen 3-2. Hjemmeholdet havde dog svært ved at lukke ned for Kertemindes skytter i kampens første 20 minutter, og gæsterne fulgte derfor fint med i kampens indledning.

Spilfordeleren Jesper Sandberg orkestrerede Tommerups angreb med stort overblik i sejren over Kerteminde. Her ses han levere en sukkerbold til hjemmeholdets venstrefløj Henrik Andreasen, der sikkert nettede på det flotte oplæg. Foto: Nicolai Lund
Annonce

Velspil i begge ender

I 1. halvlegs slutfase vågnede Tommerups målvogter og forsvar op til dåd. Andreas Andersen lukkede lige pludseligt fuldstændig af, og forsvaret stod imod de fysisk store skytter fra Kerteminde. Dette førte til et par nemme kontramål og stor frustration hos Kerteminde, der endte med en dum 2-minutters udvisning.

Tommerup udnyttede overtallet og forvandlede stillingen 11-11 til en føring på 16-12, da haluret buzzede til pause.

Efter pausen fortsatte Tommerup velspillet i begge ender. Jonathan Warming havde spillet sig varm, og scorede på et par fine gennembrud. Stefan Brix ville også lege med og sendte en hammer af en afslutning afsted, der var utagelig for gæsternes målvogter. Selvsamme Brix leverede herefter et genialt indspil til stregen, der kunne udbygge Tommerups føring til de komfortable cifre 22-16.

Herfra var sejren aldrig i nærheden af at være i fare for Tommerup. Det sidste kvarter af opgøret blev en gang fordeling af scoringerne, hvor begge hold kom lidt nemt til deres mål.

Stefan Brix lukkede og slukkede den fornemme præstation af hjemmeholdet, da hans scoring blev opgøret sidste. Tommerup vandt sikkert hjemmekampen med cifrene 30-23, og tog dermed deres anden sejr i streg.

Jonathan Warming viste flere gode ting i opgøret mod Kerteminde. Bagspilleren havde blandt andet et par gode gennembrud, der førte til nogle suveræne scoringer. Foto: Nicolai Lund
Annonce

Svær opgave i vente

Tommerup-træner Jack Christiansen var efter sejren naturligt nok glad.

- Det er første gang i denne sæson, at vi henter to sejre i træk, så det var saftsuseme dejligt. Det er stærkt, at gutterne stepper sådan op i dag. Vi står med et helt nyt midterforsvar grundet skader og en bilulykke, og alligevel står de godt dernede. Så laver vi også 30 mål for kun anden gang i denne sæson, det er bare stærkt arbejde af gutterne, sagde han.

Der venter nu Tommerup en meget svær kamp torsdag aften. SH Svendborg er modstanderen, der er placeret på rækkens dukseplads. I det omvendte opgør vandt Svendborg med hele 8 mål i Fyrtårn Tommerup.

Det er dermed noget af en opgave Jack Christiansens tropper skal på, men med en god portion selvtillid i bagagen er en overraskelse ikke umulig.

Kampen spilles i Svendborg Idrætshal med kampstart kl. 20.20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce