Annonce
Lokalavisen Assens

Torup Bakkegård blev årets gård- og specialbutik

Medejer af Torup Bakkegård Jacob Jacobsen er stolt af at vise sit diplom. Foto: Kristian Hofstedt Rasmussen
Gårdbutikken og grøntproducenten Torup Bakkegård er netop blevet tildelt titlen som Årets Gård- og Specialbutik hos nemlig.com. - Vi er glade for, at der er fokus på de varer vi sælger, siger medejer Jacob Jacobsen.
Annonce

Sandager: På gårdspladsen nord for Sandager står Jacob Jacobsen med et diplom i sin højre hånd. På diplomet står der, at Torup Bakkegård har vundet titlen som årets gård- og specialbutik hos nemlig.com.

- Vi er glade for, at der er fokus på de varer, vi sælger, og så er det dejligt, at folk har glæde af dem, siger Jacob Jacobsen, som ejer gården sammen med sin bror.

Buldren fra sorteringsmaskinerne er næsten lige så kraftig som duften af hvidkål og løg, da Jacob Jacobsen stolt viser, hvordan de mange grøntsager bearbejdes i produktionshallerne. Travle hænder forsøger at følge med tempoet på transportbåndet, hvor de mange kålhoveder gøres klar til at blive sendt ud til julebordene.

Torup Bakkegård er en af landets førende producenter og leverandører af grøntsager. På gården produceres der, udover hvidkål og løg, også asparges, kartofler, rabarber, ærter, spidskål, broccoli og majs.

Ifølge Jacob Jacobsen er grunden til, at de har vundet prisen, en god relation til nemlig.com, og at de fokuserer på både konventionelle og økologiske grøntsager.

- Vi har et meget bredt udvalg af både konventionelle og økologiske grøntsager. Vi har været med hos nemlig.com lige fra start af, hvor der kun skulle én palle afsted, og så til i dag, hvor vi sender en masse paller afsted til dem hver dag. Vi bestræber os også på at lytte, hvad de gerne vil have, siger medejeren.

Det er ikke kun nemlig.com der får glæde af de mange grøntsager. Den familieejede gård leverer også til grønt til fysiske butikker som blandt andre Lidl, Rema 1000 og Dagrofa. Dog har samarbejdet med nemlig.com kun gået én vej; sidste år øgede Torup Bakkegård deres omsætning på nemlig.com med 30 procent.

Vi har været med hos nemlig.com lige fra start af, hvor der kun skulle én palle afsted, og så til i dag, hvor vi sender en masse paller afsted til dem hver dag.

Jacob Jacobsen, Torup Bakkegaard

Her er der gang i produktionen på Torup Bakkegård af hvidkål til de danske borde. Foto: Emil Bønning Petersen
Løg i lange baner. Foto: Emil Bønning Petersen.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce