Annonce
Lokalavisen Assens

Trafik. De kører alt for stærkt - vi skal have (flere bump). Suk.

Skolevej i Tommerup er kommet i fokus, efter det kom frem, at en bilist for nylig kørte med en hastighed på 123 kilometer i timen på strækningen ved Tommerup Skole. Holger Mikkelsen er dog ikke tilhænger af, at der laves flere bump på Skolevej. Foto: Søren Plovgaard
Annonce

Lokaldebat: Nu er det så Skolevej i Tommerup, der er kommet i søgefeltet på grund af, at en fartdjævel, der er målt til 123 km/t.

Jeg synes, det er en smart måde med lysregulering ud for skolen, ligeledes i Tallerup og Brylle. Det virker, og både bilister og skolebørn får en forståelse for at tage hensyn og se sig

for. I øvrigt siger færdselsloven: Vis hensyn - afpas farten efter forholdene.

Lav noget fastfoto på Skolevej. Stil en permanent fartmåler et sted på bakken.

Hvis Assens Kommune skulle komme til penge så lav en lille rundkørsel ved Krengerupvej. Kald på ATK i tide og utide.

Men ikke flere bump. Vort vejnet er snart plastret til med bump. Hvis alle de midler, der er blevet brugt til den slags skadelige foranstaltninger - bump og chikaner - i stedet var brugt til at lappe huller, så vejnettet måske lidt bedre ud.

Bump er til stor skade for menneskers helbred, når man måske på en almindelig salgsdag passerer flere end hundrede bump. Så stiger både blodtryk og mavesyre, humøret går ned, og man bliver let irritabel. Til skade for både trafiksikkerheden og arbejdet.

Det er heller ikke gavnligt for bilerne eller udledningen af CO2. Hvordan mon det er med rydningstjenesten? Kan sneploven komme ned til kørebanen, når der er bump hele tiden?

Der kører cirka 4500 biler på Skolevej hver dag. Det bliver til mange på et år. Gode borgere der passer deres arbejde, så vi alle kan have et godt samfund. Så er der nogle få der kører lidt for stærkt ned ad bakken. De må så til lommerne. Og endelig kommer der sjældent en himmelhund, der stjæler hele opmærksomheden.

Inddrag kørekort og bil. Men han skal da ikke være afgørende for alle de mennesker, der bare passer deres arbejde.

Bump er til stor skade for menneskers helbred, når man måske på en almindelig salgsdag passerer flere end hundrede bump. Så stiger både blodtryk og mavesyre, humøret går ned, og man bliver let irritabel.

Holger Mikkelsen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce