Annonce
Lokalavisen Assens

Travl start for ny Hyggeli-butik

Butiksholdet i Hyggeli består af Anne-Dorthe Breith (tv), Dorthe Sarning og Vibeke Dyhr Jensen. Foto: Søren Plovgaard
Annonce

Assens: Livsstilsbutikken Hyggeli åbnede i sidste uge i nye lokaler i Østergade 25 i Assens.

Indehaver Dorthe Sarning etablerede sin forretning for knap tre år siden i Østergade 30 i Assens. Butikken har oplevet vækst fra år til år, og til sidst blev rammerne for små, så Dorthe Sarning valgte at slå til, da Røde Kors i efteråret flyttede fra sit lejemål på den modsatte side af byens hovedgade.

Dorthe Sarning har hele tiden lagt vægt på, at hvis hun en dag skulle flytte sin butik, skulle det være til et lejemål tæt på butikkens oprindelige placering.

Flytningen fandt sted over en weekend og en enkelt lukkedag mandag, så personalet var klar til at åbne døren for kunderne i den nye butik tirsdag formiddag i sidste uge.

- Jeg har næsten de samme butikskvadratmeter til rådighed i den nye butik som i den gamle. Men forskellen er, at forretningen her er bedre indrettet, og at det er ikke er så mange krinkelkroge som i den tidligere butik. Og så har jeg også fået mere plads til at udstille mine varer udenfor butikken, siger Dorthe Sarning, der sammen med sit faste personale, Vibeke Jensen og Anne-Dorthe Breith, kunne melde om nogle særdeles travle åbningsdage i den nye Hyggeli-butik.

Salgsassistent Vibeke Dyhr Jensen ekspederer en af de første kunder på åbningsdagen i den nye butik. Det var Helle Holm, der i flere år har handlet hos Hyggeli. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce