Annonce
Lokalavisen Assens

Trio underholdt ved ældrecenter

Group 66 bød på gratis underholdning for beboerne i Bofællesskabet Skelvej i Assens. Foto: Søren Plovgaard
Group 66 gav en lille udendørskoncert til glæde for beboerne i Bofællesskabet Skelvej i Assens.
Annonce

Assens: Det er efterhånden blevet en tradition, at Group 66 optræder for beboerne i Bofællesskabet Skelvej i Assens. Og onsdag i sidste uge var trioen igen på pletten med gratis underholdning for at markere, at der nu er kommet en mindre åbning på landets plejehjem efter coronalukningen, hvor beboerne i to måneder har været mere eller mindre afsondret fra omverdenen.

Det skete i form af en lille udendørskoncert med John Jessen, Assens, Søren Ejgil Clemensen, Faaborg, og Knud Larsen Schlamowitz, Odense, der optræder sammen som Group 66.

De tre musikanter er nu alle bosiddende på Fyn, men sådan har det ikke altid været.

- Vi kender hinanden fra Kolding, hvor vi var skolekammerater på Søndermarksskolen. Dengang spillede vi sammen i en kvartet, og det kunne godt kaste lidt af sig, når vi optrådte til halballer, på Hansens Hotel eller i Vonsild Forsamlingshus, husker John Jessen, der i mange år var direktør for Assens Fjernvarme.

Publikummet til udendørskoncerten sad indenfor bag vinduerne og kiggede ud, mens Group 66 sang og spillede. Der passes godt på de ældre beboere, der sad klar til underholdningen med flag i hænderne.

Repertoiret som Group 69 bød på var en skøn blanding af lidt ældre syng med-hits, som beboerne livligt skrålede med på. Lige fra ”Kom maj du søde milde” til ”Åh, Marie jeg vil hjem” og til gode gamle Beatles-sange fra 1960'erne.

Og Group 66 havde naturligvis sørget for at lægge en drikkepause ind midt i underholdningen, så de kunne skåle med beboere og personale.

Group 66 har flere gange optrådt gratis i Bofællesskabet Skelvej. Dog var den lille koncert noget anderledes i år på grund af coronapandemien. Foto: Søren Plovgaard
John, Søren og Knud har kendt hinanden siden skoledagene i Kolding. Foto: Søren Plovgaard
Søren Clemensen siddder klar til at spille for beboerne på Skelvej. Foto: Søren Plovgaard
Group 66 underholder ved Bofællesskabet Skelvej i Assens. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce