Annonce
Lokalavisen Assens

Tvunget til at lukke klinik i Assens: Nu har May fået en ny start i Tommerup St.

May Hartvich har åbnet LashLife By May i lokaler hos frisørsalonen Team Re:Style på Tallerupvej 47 i Tommerup Stationsby. Foto: Søren Plovgaard
May Hartvich åbnede i sidste uge klinikken LashLife By May i nye lokaler hos frisørsalonen Team Re:Style i Tommerup Stationsby.

Tommerup St.: 42-årige May Hartvich har fået en ny flyvende start på sin forretning LashLife By May.

I begyndelsen af november sidste åretablerede May Hartvich klinik i lejede lokaler i Østergade i Assens. Men mindre end to måneder efter måtte hun lukke igen.

- Jeg blev lukket ned af regeringen den 21. december sidste år, og så tog jeg en hurtig beslutning. Jeg kunne jo godt mærke, at jeg ikke fik lov til at åbne min butik igen sådan lige med det samme, så jeg fulgte min mavefornemmelse, sagde mit lejemål op og lukkede butikken, fortæller May Hartvich, der bor i Tommerup.

Annonce

Hos LashLife By May tilbyder May Hartvich skønhedsydelser som eyelash extensions, lash lift, brow lift og henna brows.

Under nedlukningen fik May Hartvich en henvendelse med frisørmester Louise Steen Lægsgaard Langeberg fra frisørsalonen Team Re:Style på Tallerupvej i Tommerup Stationsby om at flytte salonen ind i et lejet lokale i salonen.

- Vi drak en kop kaffe og fik en snak sammen, og så blev vi enige om, at det var en god idé, at jeg åbnede her, siger May Hartvich, der har brugt de seneste måneder på at indrette kliniken og komme godt på plads.

Knæet knirkede

I sidste uge kunne May Hartvich byde de første kunder LifeLash By May velkommen i de nye omgivelser. May Hartvich fortæller, at hun har fået en fin start, men hun kan også godt mærke, at nogle kunder føler sig lidt stressede af de nye krav til coronapas.

- I den første uge, hvor jeg holdt åbent, måtte jeg afvise fem kunder på grund af manglende coronatest. Kunderne var ikke mødt fysisk op i klinikken, men de skrev til mig, at de manglede at blive testet, fortæller May Hartvich.

Hun har haft job hos Haarby Bageri, mens hendes virksomhed var lukket ned. May Hartvich måtte imidlertid opgive jobbet efter kort tid.

- Det skyldtes, at mit gamle knæ begyndte at knirke, så jeg har faktisk brugt tiden på at gå til undersøgelser og scanninger for at få styr på mit knæ, og det er der heldigvis kommet nu, siger May Hartvich.

May Hartvich er glad for, at hun nu igen kan betjene kunderne i sin butik LifeLash by May. Privatfoto

Hun er glad for den nye beliggenhed på hovedgaden i Tommerup Stationsby.


Vi drak en kop kaffe og fik en snak sammen, og så blev vi enige om, at det var en god idé, at jeg åbnede her

May Hartvich,


- Jeg har en del kunder, der kommer langvejs fra. Nogen kommer helt fra Langeland og Bogense, og så har jeg også mange kunder fra Odense. Placeringen i stationsbyen gør, at det er nemt og hurtigt lige at tage toget til Tommerup Stationsby og så gå de sidste fem minutter til klinikken, siger May Hartvich.

Klinikkens logo.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Tyv klatrede op ad lygtepæl i kolonihave: - Det må være ærgerligt at aflevere en Mors Dag-gave, der er stjålet ...

Annonce