Annonce
Lokalavisen Assens

Uddeler går på pension efter næsten 30 år i Haarby: - Jeg er blevet mæt

Uddelerparret Henrik og Annette Larsen går på pension med udgangen af juni. Foto: Søren Plovgaard
Henrik Bak Larsen og hans kone Annette Larsen har arbejdet sammen i Superbrugsen i Haarby i næsten 25 år. 1. juli kan de kalde sig pensionister.

Haarby: Efter næsten 30 år som uddeler i brugsen i Haarby har Henrik Bak Larsen besluttet sig for at gå på pension.

Han har sidste arbejdsdag i Superbrugsen den 30. juni.

Henrik Bak Larsen kom til brugsen i Haarby i efteråret 1992 som brugsens blot tredje uddeler, siden den blev grundlagt i 1932.

- Det har altid ligget lidt i kortene, at jeg kunne gå af som 60-årig. Nu har jeg brugt de sidste par år til at mærke efter, om det er den rigtige beslutning at holde nu, eller jeg skulle snuppe et par år mere. Jeg kan mærke, at jeg efterhånden er blevet mæt, og jeg har jo trods alt også været på arbejdsmarkedet i 43 år, siger Henrik Bak Larsen, der for fem år siden flyttede fra Haarby til Kogtved ved Svendborg sammen med sin kone Annette Larsen.

Annette og Henrik Bak Larsen har delt arbejdsplads i næsten 25 år, og 61-årige Annette Larsen har valgt at følge med sin mand på pension. Hun startede i den nyoprette bagerafdeling i 1996 og har siden haft ansvaret for brugsens blomsterafdeling.

- Det har været nogle gode år i Haarby. Nu glæder jeg mig til få lidt mere tid til kone, børn og børnebørn, fortæller Henrik Bak Larsen, der kom til Haarby i efteråret 1992 fra et job som uddeler i Brahetrolleborg Brugs i Korinth.

Altid overskud

I Henrik Bak Larsens tid som uddeler har Superbrugsen i Haarby foretaget fire udvidelser. Senest i 2008, hvor man byggede nyt lager og udvidede butiksarealet.

- Jeg har altid leveret et overskud i mine år som brugsuddeler, og det har jo også sat en ære i, siger Henrik Bak Larsen.

Overskud bliver der også, når Henrik Larsen i april deltager i sin sidste generalforsamling i den medlemsejede brugsforening. Hvor stort det bliver ligger endnu ikke fast.

- Men resultatet er bedre end sidste år, understreger Henrik Bak Larsen.

Der holdes afskedsreception for Annette og Henrik Bak Larsen i Superbrugsen i Haarby tirsdag den 29. juni.


Jeg har altid leveret et overskud i mine år som brugsuddeler, og det har jo også sat en ære i

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Flere gratis intimkoncerter

Annonce