Annonce
Lokalavisen Assens

Våde drømme hos Tommerup Vandpolo: Herrer og damer er klar til finalebrag om DM

Herreholdet fra Tommerup Vandpolo spiller den første finalekamp mod Kvik Kastrup lørdag den 15. maj i svømmehallen ved SDU i Odense. Privatfoto
For første gang i historien har både dame- og herreholdet fra Tommerup Vandpolo spillet sig frem til finalen om det danske mesterskab. Afgørelsen falder lørdag den 22. maj.

Søndag blev de sidste to semifinaler om DM spillet i herrernes 1. division. De fire hold, der kæmper om placeringer øverst i rækken er Frem Odense, Slagelse, Tommerup Vandpolo og Kvik Kastrup.

Amagerkanerne stod bedst inden den sidste kamp, idet Kvik Kastrup havde vundet den første semifinalekamp mod Frem Odense. Kvik og Frem spillede 13-13 i den anden kamp, og dermed var Kvik klar til finalen.

Tommerup Vandpolo var pæn favorit til at snuppe den anden finaleplads efter en solid sejr på 10-5 over Slagelse i den første semifinalekamp, men det er som bekndt ikke ovre, før den fede dame har sunget.

Annonce

Det højfynske hold virkede da også tændt fra starten af kampen, beretter Karl-Emil Greve fra Tommerup Vandpolo.

- Vi lagde super flot ud i første periode med at vinde den 4-0. Anden, tredje og sidste periode blev spillet mere tæt, hvad resultatet også viser, idet vi kun vandt hver periode med et mål. Men vi brændte et hav af chancer i overtalsspil og ordinært spil, hvor spillerne tog forkerte beslutninger, fortæller Karl-Emil Greve.

Tommerup Vandpolo endte med at vinde kampen med 13-7.

Tommerup stillede op med følgende hold:

Silas Pedersen, Marcus la Cour, Niclas Jensen, Nicolai Stampe, Johannes Andersen, Christian V. Andersen, Nicolaj Villadsen, Mikkel la Cour, Alexander K. Greve, Sebastian Pedersen, Oliver Stampe, Andreas Thiel og Asbjørn Jeppesen.

Målscorere for Tommerup var: Mikkel la Cour og Andreas Thiel med hver et mål, Christian V. Andersen og Sebastian Pedersen med hver to mål, mens spillende træner Nicolaj Villadsen havde den helt store målfest med syv mål.

Den første af de to finalekampe mod Kvik Kastrup om det danske mesterskab i vandpolo for herrer spilles i Universitetssvømmehallen i Odense lørdag den 15. maj klokken 13.15. Samme sted afvikles den anden DM-kamp, der er programsat til lørdag den 22. maj klokken 16.

Suveræn sæson uden nederlag

Tommerup Vandpolos damer lader ikke herrerne noget tilbage. Også dameholdet er klar til  finalekamp den 22. maj.

Holdet gjorde rent bord, da de fornylig i Slagelse vandt de to sidste indledende kampe mod HSK og Slagelse/KVIK - begge med 14-5.

Damerne fra Tommerup Vandpolo har haft fuld skrue på sæsonen, idet holdet står noteret for lutre sejre i de indledende runder og kommer til finalen som forsvarende danske mestre.


Det er første gang at Tommerup Vandpolo har to hold i seniorfinalerne om det danske mesterskab. Det føles helt uvirkeligt, men der skal stadigvæk arbejdes hårdt på et godt resultat i begge rækker

Karl-Emil Greve, Tommerup Vandpolo


Tommerups damer stillede med følgende hold: Franka Erak, Amalie l. Jensen, Kathrine K. Greve, Camilla Kruse, Astrid Vestergaard, Katerina Balatsouka, Clara Friis, Natacha Drest, Anne Marie Knudsen, Cecilie Olofsson og Kleopatra Balatsouka.

Målscorere i de to kampe var Clara Friis med et mål, Cecilie Olofsson, Astrid Vestergaard, Camilla Kruse, Katerina Balatsouka med hver tre mål, Kathrine K. Greve med syv mål og Amalie l. Jensen med otte mål.

- Det er første gang at Tommerup Vandpolo har to hold i seniorfinalerne om det danske mesterskab. Det føles helt uvirkeligt, men der skal stadigvæk arbejdes hårdt på et godt resultat i begge rækker, siger Karl-Emil Greve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Den 28-årige storbypige Pernille er vendt hjem - til Gl. Brydegaard: - Jeg vil ikke undvære mit arbejdsliv på landet

Lokalavisen Assens

Forfatter besøger boghandel

Annonce