Annonce
Lokalavisen Assens

Vandpolomestre svømmer ovenpå: Tommerup-damerne hev to sejre hjem i sæsonåbner

De forsvarende danske vandpolodamer fra Tommerup Svømmeklub lagde godt fra land i den nye sæson med to hjemmesejre. Foto: Henrik Krogsgaard
Dameholdet fra Tommerup vandpolo vandt søndag over Hovedstadens Svømmeklub og Kvik fra Slagelse.

Tommerup Vandpolos damer har ikke været i kamp, siden holdet i oktober sidste år spillede det danske mesterskab hjem til den højfynske klub på hjemmebanen i Fyrtårn Tommerup.

Spillerne fra det forsvarende mesterhold havde derfor set frem til sæsonens første kampe, der søndag blev afviklet i Tommerup

Holdet lagde ud mod Hovedstadens Svømmeklub (HSK), der havde en del nye spillere på holdet, som Tommerup Vandplo lige skulle se an for at bedømme, hvor stærke de og holdet var.

- Vi kommer dog rigtig fint i gang og udbygger stille og roligt føringen i løbet af kampen. Tommerup spillede et rigtig flot forsvar, hvor det var meget svært for HSK at komme til afslutninger, og når de endelig gjorde, var det er meget sikker målmand Franka Erak, der reddede deres skud. I angrebet var vores hold dygtige til, at alle kom i spil, hvilket også kan ses af de mange målscorer vi har. Ni af vores 11 markspillere scorede, fortæller cheftræner Karl-Emil Greve om åbningskampen, som Tommerup vandt med overbevisende 15-3.

Annonce

Syv mål af Katrine Greve

Slagelse/Kvik var modstanderen i den næste kamp, og her var der mere jævnbyrdighed. Sjællænderne var opsat på at dukke hjemmeholdet, og det var tilmed deres første kamp i bassinet.

Cheftræner Karl-Emil Greve har grund til smil. Hans vandpolohold lagde ud med to sejre. Arkivfoto: Søren Plovgaard

- Slagelse/KVIK bragte sig foran 0-2, hvilket kom bag på os, idet vi havde flere gode angreb og 100 procent-chancer, som deres målmand dog reddede flot. Vores damer kæmpede flot videre og bragte sig på 2-2, som første periode endte med. Vi fortsatte vores gode forsvarsspil fra første kamp, og selv om damerne kunne mærke, at de havde spillet en kamp, fortsatte de med flot fightervilje. Kampen fortsatte rimeligt lige til slutningen af tredje periode, hvor Tommerup kom foran 6-4, og så fortsatte vi ellers flot med at øge føringen i fjerde periode, der resulterede i en overbevisende sejr på 9-5 til Tommerup, lyder kampanalysen fra Karl-Emil Greve.

Tommerups målscorer i søndagens kampe blev:

Astrid Vestergaard, 1 mål, Amalie L. Jensen, Rebekka Jultved, Cecilie Olofsson, Natacha Drest og Camilla Kruse, hver 2 mål, Clara Friis, Katerina Balatsouka, hver 3 mål og Kathrine K. Greve 7 mål.


I angrebet var vores hold dygtige til, at alle kom i spil, hvilket også kan ses af de mange målscorer vi har. Ni af vores 11 markspillere scorede

Cheftræner Karl-Emil Greve
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Fodboldfitness for alle

Lokalavisen Assens

Mere tryghed til Assens

Annonce