Annonce
Lokalavisen Assens

Velkommen til Assens: Harald Nyborg åbner på fredag

Butiksleder Allan Schmidt foran indgangspartiet til den nye Harald Nyborg-butik i Assens, der åbner fredag den 6. november. Foto: Søren Plovgaard
Fredag den 6. november slår den danske detailkæde Harald Nyborg dørene op til sin nye forretning på Dalvænget i Assens.

Assens: Så sker det snart.

Ansatte hos detailhandelskæden Harald Nyborg A/S arbejder lige nu på højtryk for at blive færdig til åbningen af kædens nye forretning på Dalvænget 16 i Assens.

Dørene slås første gang op fredag den 6. november klokken 8, og dermed er konkurrencen om kunderne i blandt andet byggemarkedsbranchen intensiveret i det driftige handelsområde øst for byen, hvor også Jem & Fix, Jysk, Thansen og Stark befinder sig.

Det er Assens Murer- og Entreprenørforretning A/S, der sammen med en række øvrige lokale håndværkerfirmaer hen over sommeren og efteråret har stået for udvidelsen af forretningsejendommen, der tidligere rummede byens Jem & Fix-forretning, inden den for tre år siden etablerede sig i nye forretningslokaler på området.

Udvidelsen omfatter 700 kvadratmeter mod nord.


Alle de varer, der er til salg i Harald Nyborgs webshop, også vil kunne findes i den nye fysiske butik i Assens

Carsten Hansen


- Butiksarealet bliver på i alt 1248 kvadratmeter, fortæller Carsten Hansen, der er daglig leder af en Harald Nyborg-butik i Sønderborg og har bistået ved ombygningen og etableringen af den nye butik på Dalvænget i Assens.

28 lønnumre

For to måneder siden åbnede Harald Nyborg A/S en butik i Thisted, og kæden har i år også etableret sig på tre nye adresser på Sjælland.

- Det eneste specielle ved Harald Nyborg-butikken her i Assens er, at vi har sparet udstillingen af cykler. Dem har vi i stedet stående på lageret, siger Carsten Hansen og tilføjer, at alle de varer, der er til salg i Harald Nyborgs webshop, også vil kunne findes i den nye fysiske butik i Assens.

Allan Schmidt bliver butikschef i Harald Nyborg i Assens, og han skal drive butikken sammen med syv medarbejdere, der er ansat på fuld tid. Dertil kommer 21 deltidsansatte.

Harald Nyborg holder åbent hver dag. På hverdage er der åbent fra klokken 8 til klokken 19, mens åbningstiderne lørdag og søndag er fra klokken 8 til klokken 17.

- Vi regner med, at åbningsdagen bliver en stor dag, og vi har ekstra mange folk på netop den dag, understreger Allan Schmidt.

Harald Nyborg A/S

Siden 1983 har Harald Nyborg A/S været ejet af Kurt Daell, hvis familie grundlagde Daells Varehus.

Foruden Harald Nyborg-katalogmarkederne består Harald Nyborg-koncernen af Daells Bolighus samt discount-byggemarkedskæden Jem & Fix, der blev etableret i samarbejde med Coop-kæden Fakta i 1986.

Koncernen beskæftiger omkring 2000 medarbejdere og omsætter for over 5 milliarder kroner om året.

Koncernens hovedsæde ligger i Odense.

Forretningsmanden Sebastian Billum købte i februar erhvervsejendommen på Dalvænget, hvor bilreservedelsbutikken T. Hansen holder til i den ene ende af ejendommen. 

Den nordlige ende har stået tom, siden Jem & Fix i 2017 flyttede ind i en ny forretningsejendom på området ved Søndre Ringvej.

Harald Nyborg A/S' forretning i Assens bliver kædens tredje på Fyn. I forvejen ligger der forretninger i Odense og Svendborg.

Firmaskiltet sættes op på facaden ud mod ringvejen. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Flere gratis intimkoncerter

Annonce