Annonce
Lokalavisen Assens

Vind billetter til Jul i Tivoli

Jul i Tivoli 2017. Hovedindgangen Jul
Annonce

Når Tivoli i tager hul på sin 25 års jubilæumssæson for Jul i Tivoli, tændes et juletræ med 3000 Swarovski-krystaller foran Nimb.

Der bliver premiere på Tivolis største balletsatsning nogensinde: ”Snedronningen”, hvor Oh Land har skabt musikken, og Dronning Margrethe står bag kostumer og scenografi. Dertil bliver der også premiere på nye lysscenografier herunder projekteringsshow med afsæt i julesilhouetter på Plænen.

Julen i Tivoli har alle dage været noget ganske særligt, og år 2019 bliver ingen undtagelse, for her vil der endnu en gang dufte af velsmagende gløgg og kanelkager samt være masser af oplevelser i vente for både børn og voksne. I Tivoli kan gæsterne stige om bord i de rygende damplokomotiver med vogne, der holder klar til afgang på perronen i Hjulkøbing.

Det sker på Plænen. Som en del af det særlige juletema er en komplet jernbanestation med forskellige tog, der kører rundt om det høje juletræ. Temaet er inspireret af 1900-tallet, hvor togbaner var det nyeste i Europa og Danmark.

Blandt andet lægger Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester vejen forbi Tivolis Koncertsal 16. december for at give et juleshow ud over det sædvanlige. ”Det store juleshow” er titlen, og her vil der være nyfortolkninger af gamle juleklassikere samt mulighed for at høre Burhan G’s hitsingler ”Jeg i live”, ”Kalder mig hjem” og ”Din for evigt” og selvfølgelig også hans julehit ”Tinka” fra ”Tinkas juleeventyr”.

Samtidig bliver Pantomimeteatret i Tivoli forvandlet til en julestue, og her bor julemanden, der hver dag sidder klar til at tage imod børnene og høre om deres julegaveønsker. Her er også mulighed for at aflevere sutten for de børn, der er klar til det. Selvfølgelig vil der også som altid være Luciaoptog fredag den 13. december, hvor Luciabruden bærer lyset frem.

Igen i år vil der også blive afholdt Fyrværkerifestival den 25., 26., 27. og 31. december, der skyder det nye år godt i gang og siger tak for det gamle. I år er fyrværkeri temaet en hyldest til julen i anledning af at Jul i Tivoli som sæson har 25 års jubilæum. De mange restauranterne har også gjort deres ypperste for, at julen kan smages, og alt er helt lige så veltilberedt, som det var i gamle dage.

Jul i Tivoli 2018. Dæmonen, det Japanske Tårn og Gangbroen Aften
Annonce

Sådan gør du

Og det måske bedste af det hele: Lokalavisen giver dig i samarbejde med Tivoli muligheden for at vinde billetter til den gamle have midt i København.

Det sætter vi på spil:

Førstepræmie: 2 x 2 billetter til forestillingen Snedronningen, der kan opleves i Koncertsalen i Tivoli lørdag den 30. november klokken 19. Billetterne giver samtidig adgang til Jul i Tivoli.

Andenpræmie: 4 x entre og turpas til Tivoli.

Tredjepræmie: 4 x entre til Jul i Tivoli.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om billetterne, er at skrive i kommentarfeltet herunder, hvem du kunne tænke dig at tage med i Tivoli.

Vi skal have dit svar senest fredag den 15. november klokken 12.

Jul i Tivoli kan opleves fra den 16. november og i år strækker sæsonen sig ind i det nye år til og med 5. januar 2020.

Vinderne vil få direkte besked.

God fornøjelse!

Jul i Tivoli 2017. Hjulkøbing Stationsbygning Tog Aften
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce