Annonce
Lokalavisen Assens

Wellness-klinik i Verninge med infrarød sauna

Nhan Tran er 40 år og har masser af brancheerfaring med sig fra sit hjemland Vietnam. Klinikkens infrarøde sauna er lidt af et hit. Foto: Søren Plovgaard
Nhan Tran har drevet wellnessklinikker i både Verninge og Odense. Nu vil hun i højere grad end tidligere bruge tid på klinikken i Verninge.

Verninge: Da Nhan Tran kom til Danmark, lærte hun sig hurtigt dansk, og med sprogkundskaberne i orden kastede hun sig ud i at åbne sin egen wellnessklinik - TN Wellness Klinik - på Hindsløkken 14 i Verninge, hvor hun bor sammen med sin mand Uffe Englund.

40-årige Nhan Tran har sideløbende med klinikken i Verninge også drevet en tilsvarende klinik i Dronningensgade i Odense, men nu vil hun igen have mere fokus på på klinikken i Verninge, hvor hun tilbyder en lang række wellness-produkter og behandlingsformer.

- Jeg skal fremover kun arbejde i Odense to dage om ugen, så derfor får jeg igen mulighed for at tage flere kunder ind i min klinik i Verninge, fortæller Nhan Tran.

Annonce

Da hun åbnedede klinikken i Verninge for snart seks år siden, tilbød Nhan Tran næsten udelukkende en række massageformer, men nu har hun udvidet med mange flere produkter.

- Jeg laver også negle, vipper og bryn samt voksbehandlinger, siger Nhan Tran, der har lært de mange behandlingsformer i sit hjemland Vietnam.

Hun har sin massageklinik i kælderen, og her installerede hun for tre år siden en såkaldt infrarød sauna, der får sin energi ved hjælp af strålevarme. Det er helt ufarligt og har intet at gøre med for eksempel ultraviolet stråling, som forårsager solskoldning og kan skade huden.

Nhan Tran i sit arbejdslokale i kælderen under villaen på Hindsløkken 14 i Verninge. Foto: Søren Plovgaard

- Det er ren wellness at gå en tur i den infrarøde sauna, forklarer Nhan Tran.

En tur i saunaen er også god terapi mod smerter i ryg, skulder, lænd og knæ og andre led, og saunaen virker desuden rensende, afgifter og er god til understøttelse af vægtab samt blodcirkulation.

Man kan læse mere om Nhan Trans klinik og se priser på www.tnwellnessklinik.dk og på klinikkens facebookside.


Det er ren wellness at gå en tur i den infrarøde sauna

Nhan Tran


Den infrarøde sauna hos TN Wellness Klinik i Verninge. En tur i saunaen kan være god mod mange ting. Foto: Søren Plovgaard
TN Wellness Klinik ligger på Hindsløkken 14 i Verninge. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Den 28-årige storbypige Pernille er vendt hjem - til Gl. Brydegaard: - Jeg vil ikke undvære mit arbejdsliv på landet

Lokalavisen Assens

Forfatter besøger boghandel

Annonce