Annonce
Lokalavisen Assens

Wunderwear får endelig fat i Susan Strobel

Susan Strobel åbnede Silkestrømpen i 1992. Foto: Janus Fabricius Nielsen
Lingerikæden Wunderwear har i mange år haft et godt øje til Susan Strobels butik Silkestrømpen i Assens. Nu har de fået fat i hende, men butikken forbliver det samme.
Annonce

Assens: Meget lingeri og undertøj er røget over disken i Silkestrømpen i Østergade i Assens. Det har de indtil for nylig gjort som en del af kæden Din Lingeriexpert, men nu er de blevet en del af den 36-butik store kæde Wunderwear, som har butikker landet over.

- Vi var fire butikker sammen i Din Lingeriexpert, og to af dem skal til at tænke på, hvordan de giver butikken videre. Det bliver nemmere nu, hvor vi er en del af så stor en kæde, siger ejer Susan Strobel.

Wunderwear-kæden har længe været lune på Silkestrømpen, og nu får de så deres vilje.

- Ja, vi er blevet kontaktet af dem mange gange, men dengang var der ingen grund til at blive en del af Wunderwear. Det er der nu, og det tror jeg bliver rigtig godt.

Susan Strobel fremhæver især byttemulighederne for kunderne og den styrkede position, de får, i forhold til leverandørerne.

- Har man en datter i Århus, så kan man købe gaven her, og så kan hun selv bytte den i Århus, hvis hun har behov for det.

- Samtidig er vi mange butikker, der kan gå sammen og presse leverandørerne på priserne, siger Susan Strobel.

Hun lover derudover, at alt forbliver det samme i butikken.

- Silkestrømpen er stadig min butik med egen økonomi, og jeg driver den fuldstændig ligesom før. Så man kan være tryg ved, at man får samme gode behandling, når man kommer her.

Silkestrømpen er stadig min butik med egen økonomi, og jeg driver den fuldstændig ligesom før. Så man kan være tryg ved, at man får samme gode behandling, når man kommer her.

Indehaver Susan Strobel

Det tog lidt tid, men nu er der kommet nyt skilt og bonruller med påskriften "Wunderwear by Silkestrømpen". Foto: Janus Fabricius Nielsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce