Annonce
Lokalavisen Lemvig

Åbent hus i motionscentret

Fra venstre se Christina Riis, instruktør, John Nygaard, formand og Rikke Knopper, fysioterapeut i Thyborøn Fysioterapi. Privatfoto

Det er Thyborøn Fritid, der på søndag holder Fitness Try-day med mulighed for at afprøve flere forskellige tilbud i centret

Annonce

THYBORØN: Thyborøn Fritid afholder Åbent Hus - Fitness Tryday - i Motionscenteret søndag den 27. januar fra kl. 11 til kl. 13.

Her vil der være mulighed for at afprøve Indoor Cycling, cirkeltræning både for kvinder og mænd samt stolefitness. Til Åbent Hus arrangementet vil der være mulighed for også at høre om nye tiltag i Motionscentret - blandt andet samarbejdet med fysioterapeut Rikke Knopper.

Annonce

Udvidet samarbejde

Motionscenteret i Thyborøn Fritid har udvidet samarbejdet med fysioterapeut Rikke Knopper fra Thyborøn Fysioterapi.

Samarbejdet udspringer af, at man i Thyborøn Fritid blandt andet gerne vil øge tilbuddet til ældre borgere i byen. Som andre byer er Thyborøn også ramt af, at der bliver færre børn og flere ældre i byen, og det vil vi gerne forsøge at tilpasse vores tilbud efter. Samarbejdet skal være med til at øge tilbuddene i Motionscenteret, men også give mulighed for medlemmerne at opkvalificere deres træning i motionscenteret.

Kom og hør mere om tilbuddene til Åbent Hus-dagen. På sigt er der en idé om at kunne træne udendørs, men med udgangspunkt fra Motionscenteret.

- Vi ved, at der er nogle, som ikke bryder sig om træning inde i et center, men som har det meget bedre i det udendørs miljø. Vi ser flere muligheder omkring os i klitterne, ved havet og i naturrummet Thyborøn, som man kunne benytte sig af. Det er dog mest på tegnebrættet lige nu, fortæller John Nygaard fra motionscentret.

Annonce

Cirkeltræning - også for mænd

Rikke er allerede startet med cirkeltræning i Thyborøn Fritid hver tirsdag og torsdag. Det er kun kvinder, som melder sig til holdet, men det er faktisk åbent for både mænd og kvinder.

- Vi vil gerne "råbe mændene op" - så derfor er der til Åbent Hus arrangementet også mulighed for at prøve cirkel træning kun for mænd. Cirkeltræning er en effektiv træningsform, som tager udgangspunkt i konditions- og styrketræning. Intensiteten styrer man selv, og derfor kan alle være med - og tilbuddet henvender sig derfor både til mænd og kvinder. Vi har forsøgt at gøre det mere fleksibelt ved, at man kan tilmelde sig fra gang til gang, så man ikke binder sig for eksempel 10 gange.

Annonce

Indoor Cycling

Indoor Cycling - for mange også kendt som spinning - har længe været et tilbud i Motionscentret.

- Det forsætter vi med i samarbejde med vores gode instruktører som hidtil - og det vil der også være mulighed for at få at afprøve til Åbent Hus dagen. Der arbejdes lige nu på at oprette et nyt hold for begyndere, men det skal understreges, at der plads til alle på de nuværende hold. Selv om man træner på et hold, er der altid mulighed for selv at bestemme sværhedsgraden, forklarer John Nygaard.

Lige nu er Christina Riis, en af instruktørerne i Motionscentret, ved at tage en uddannelse som personlig træner og kostvejleder.

- Når Christina har færdiggjort sin uddannelse, håber vi at kunne tilbyde nogle forløb i forhold til både træning og ernæring i Motionscentret. Udover at vi har øget samarbejdet med Rikke Knopper, så er der i forvejen tilknyttet instruktører til Motionscentret, som alle er velkommen til at benytte sig af. Instruktørerne kan udarbejde træningsprogrammer - de skal bare kontaktes, så aftales der en tid, som passer begge. Thyborøn Fritid ser frem til et positivt samarbejde mellem udvalget, instruktørerne samt Rikke Knopper og håber på, at medlemmerne vil få udbytte af dette. Vi ses til Åbent Hus i Motionscentret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce