Annonce
Lokalavisen Lemvig

125.000 kroner fra Jysk Energi luner gevaldigt i Lemvig GF's klubkasse

LGF's forretningsfører Brian Nees - der på dette få uger gamle arkivfoto har iført sig en LGF-støttetrøje - er glad for støtten fra Jysk Energi. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard
Lemvig GF har modtaget 125.000 kroner fra Jysk Energi, og sammen med 200.000 kroner fra DGI/DIF får det økonomien til at hænge bedre sammen i LGF.
Annonce

Lemvig: DGI/DIF har allerede fordelt 1,3 millioner kroner til klubber og foreninger i Holstebros opland og Lemvig, som har mistet penge i coronatiden, og nu dobler Jysk Energi op - med en specialpulje på tre millioner kroner.

Langt de fleste klubber, der har søgt forsyningsselskabet - i alt 99 - får penge. De færreste får dog ikke det fulde ansøgte beløb, og beløbene svinger fra 3400 til 125.000 kroner. Det er en helt bevidst strategi, fortæller senior marketingkonsulent Thomas Eilskov Jensen, Jysk Energi.

- Vi vil gerne understøtte bredden i hele vores forsyningsområde, og som vi ser det, er alle foreninger påvirket i større eller mindre grad af coronakrisen. Derfor har vi valgt at tilgodese stort set alle ansøgere, siger Thomas Eilskov Jensen.

I alt 13,3 millioner kroner har de foreninger, der har søgt Jysk Energi og DGI/DIF, opgjort deres økonomiske tab og potentielt mistede indtægter til, og heraf dækker de to ekstraordinære puljer knapt en tredjedel.

Lemvig Gymnastikforening - i daglig tale LGF - har modtaget 125.000 kroner.

Annonce

En gave fra oven

- Det betyder kæmpe meget. Vi slipper for at skulle justere vores kontingenter og kommer formentligt også ud af året uden et underskud, som vi skal slås med næste år. Det er en gave fra oven, siger forretningsfører Brian Nees fra LGF, som har 1300 medlemmer.


Vi slipper for at skulle justere vores kontingenter og kommer formentligt også ud af året uden et underskud, som vi skal slås med næste år.

Brian Nees, forretningsfører i LGF


Donationerne betyder også, at LGF-Huset på Godsbanevej får det nye musikanlæg, som var budgetført til 2020, at udhæng og andre småting i forbindelse med ombygningen af klubhuset sidste år kan blive færdiggjort, og at LGF fortsat kan løfte et socialt ansvar. Blandt andet kommer der 35-40 syrere og spiller fodbold til nedsat kontingent, ligesom der også er et hold for voksne med særlige behov.

LGF har ud over donationen fra Jysk Energi modtaget 200.000 kroner fra DGI/DIF og fået lønkompensation for hjemsendte medarbejdere.

Endelig har trænere takket nej til løn, sponsorerne har holdt fast, og medlemmerne har betalt kontingent under nedlukningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce