Annonce
Lokalavisen Lemvig

18b har fire koncerter på en måned og måske kan der spises i 18a inden koncerterne

Søs Fenger giver koncert i 18b fredag 22. april, og hvis det går som planlagt, vil tilhørerne få mulighed for at spise i 18a inden koncerten. Arkivfoto
Spillestedet 18b har fire koncerter på en måned, og til koncerterne i april håber indehaver Helle Langer, at tilhørerne forinden kan spise i 18a, hvor det skrider planmæssigt fremad med renoveringen.

Harboøre: Nu er der igen skruet op for antallet af koncerter på spillestedet 18b i Harboøre. I løbet af den kommende måned vil der være hele fire af slagens.

Det begynder fredag 25. marts med Loveshop, og så er der tre i april med Vestbo Trio fredag 8. april, Mathilde Falch skærtorsdag 14. april og Søs Fenger fredag 22. april.

- Billetsalget er i fuld gang til alle fire koncerter, og det går ok med billetsalget, selv om mange nok lige skal vende sig til, at vi nu frit kan gå til koncerter helt uden corona-restriktioner. Det er sådan lidt "nu skal vi alle ud af vores huler-agtigt", siger indehaveren af 18b, Helle Langer.

Annonce

Men som sagt: Der er ingen corona-restriktioner længere.

- Undervejs i corona-pandemien har vi jo også kortvarigt været helt uden restriktioner, men denne gang er der heldigvis ikke noget, der tyder på, at restriktionerne vender tilbage, siger Helle Langer.

En enkelt ukendt

Programmet for den kommende måned lægger sig fint i tråd med det velkendte 18b-koncept: Det er primært kendte navne, men ind imellem kommer der også et band eller en solist, der befinder sig i den mere ukendte kategori.

I den boldgade må man sige, at Vestbo Trio befinder sig. Trioen har Bjørn Fjæstad med som sanger, når de spiller på 18b.

- Her er vi ovre i den jazz-agtige genre, og det er det, jeg vil kalde for forståeligt jazz, siger Helle Langer.

Helle Langer og hendes mand, Georg Langer, er sammen med håndværkere i fuld gang med at renovere naboejendommen 18a, der blandt andet skal bruges til spisning før koncerterne.

- Det skrider fint fremad med renoveringen, og til koncerterne i april håber vi at være kommet så langt, at vi kan tilbyde spisning inden koncerterne. Vi mangler stadig en hel del på huset, men den nederste etage er vi så langt med, at den snart kan tages i brug, siger Helle Langer.

Der bliver et køkken i stueplan, og så vil der være plads til cirka 50 spisende gæster før koncerter og arrangementer. På 1. og 2. sal bliver der indrettet én lejlighed med plads til otte overnattende gæster fordelt på fire værelser. Lejligheden skal blandt andet bruges af de musikere, der spiller i 18b.

Annonce

"18b går ud" igen

18b introducerede konceptet "18b går ud" i sommeren 2020 i corona-pandemiens første år. Det var - og er - udendørs koncerter. Dem vil der også være nogle af i den kommende sommer. Indtil videre er der programsat tre med henholdsvis Allan Olsen, Rasmus Walter og Dorthe Gerlach. Det er i øvrigt tredje gang, at Allan Olsen gæster spillestedet i Nørregade i Harboøre.

- Der bliver formentlig et par koncerter mere i det koncept, siger Helle Langer.

Mens der er plads til 230 tilhørere indenfor, så kan der være 300 tilhørere til de udendørs koncerter.


Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kendt ejendomsmægler vender tilbage til Lemvig

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fra ATV til budcykel: Elever ankom i kreative køretøjer til gallafest

Annonce
Lokalavisen Lemvig

HF-elever rundede skoletid af med galla

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Søren Agger lavede Hole-in-one

Lokalavisen Lemvig

DcH Lemvig fik sin første danmarksmester i spor

Lokalavisen Lemvig

Store bededagskvæld på Kabbel

Lokalavisen Lemvig

Ny frisør må leve de første par måneder med tildækket facade

Lokalavisen Lemvig

Fire sogne udvider samarbejde og åbner fælles hjemmeside

Lokalavisen Lemvig

Forventer igen stor interesse for genbrugsmarked på havnen i Lemvig

Annonce