Annonce
Lokalavisen Lemvig

18b har navnene på plads for sommerens udendørs koncerter

Arkivfoto: Johan Gadegaard
Spillestedet 18b i Harboøre er klar med yderligere tre navne i det nye sommerkoncept "18b går ud".
Annonce

Harboøre: Forleden kunne spillestedet 18b i Harboøre løfte sløret for et nyt koncept. Det er døbt "18b går ud" og omfatter udendørs koncerter i det område, der ligger mellem spillestedet og de to containere, der er blevet omdannet til 18b's ferieboliger.

I den forbindelse afslørede 18b det første koncertnavn: Signe Svendsen. Hun dukker op sammen med Lars Skjærbæk og Palle Hjorte torsdag den 18. juni. Konstellationen er i øvrigt udvidet med "Vilma som support", som det hedder i programmet.

Nu har indehaveren af 18b, Helle Langer, fået yderligere tre koncertnavne på plads i det nye koncept, og dermed er programmet for den første udgave af "18b går ud" fuldendt.

Den 9. juli kommer Sko/Torp forbi det stadig forholdsvis nye spillespil på Nørregade 18 B i Harboøre.

Den 31. juli kan man høre Steen Jørgensen og Kajsa Vala spille det udendørs rum op, og dagen efter - den 1. august - er det Claus Hempler og Ginne Marker, der sender den musikalske stemning i top.

Helle Langer er glad for, at der igen kommer liv i 18b.

Annonce

Sultne efter livemusik

- Ligesom landets mange musikelskere er vi som spillested sultne efter livemusik, trætte af at udsætte og hungrende efter pulsen fra ægte publikummer og koncerter. Vi trænger til at gøre et eller andet, siger Helle Langer om baggrunden for "18b går ud".

Hun har på bedste krejlermaner skaffet et utal af sofaer, som bliver publikums base for en aften.

- Sådan sidder alle både dejligt og på en måde, der kalder på, at man bliver, hvor man har sat sig. Der vil også være lyskæder, aftensol, latter, afstand, teakstole, sprit, frynse-standerlamper og respekt for tidens restriktioner. Sådan forklæder vi noget så kedeligt som corona-begrænsninger med stemning, den fine af slagsen, siger Helle Langer.

Det går fint med billetsalget til Signe Svendsen, men der er stadig en del billetter endnu, som Helle Langer udtrykker det.

Hun håber på nogle dejlige sommeraftener med udendørs koncerter, og så håber hun også, at vi alle sammen trygt kan gå indenfor og nyde livemusikken igen til efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce