Annonce
Lokalavisen Lemvig

2300 kom til julemesse

Der var mulighed for at gøre en god handel eller nyde en smagsprøve ved årets julemesse i Lemvig Idræts- og Kulturcenter. Foto: Morten Stricker
Roere var i sving i et døgn til julemesse, hvor der var fokus på boder med aktivitet
Annonce

Lemvig: I weekenden var bolde og net udskiftet med boder og handel i Lemvig Idræts- og Kulturcenter, da Lemvig Nissum Håndbold stod for den traditionsrige Julemesse.

Omkring 2300 gæster var forbi på de to messedage, og det var lidt færre end ved den seneste messe for to år siden.

- Jeg ved ikke, hvad det skyldes, men det vil vi se nærmere på, når vi skal evaluere messen på et senere tidspunkt, siger næstformand Sten Buus Jensen fra Lemvig Nissum Håndbold, der var tovholder på messen.

Han kunne glæde sig over, at gæsterne generelt havde taget godt imod årets messe. Blandt andet var børnene godt tilfredse med underholdningen, der blandt andet bød på nisser og julemusik.

Der var også masser af gang i Lemvig Roklubs stand på messen. Klubbens medlemmer havde arrangeret 24 timers roning i romaskiner under messen, og i løbet af messedøgnet nåede roerne at ro knapt 409 kilometer.

Ved årets messe havde arrangørerne haft fokus på at få flere handlende med for at skabe en mere levende messe. Derfor havde de politiske partier ikke nogle stande med ved årets messe, lige som der også var skruet ned for stande, hvor der ikke var salgsaktivitet.

Der var aktiviteter og oplevelser for alle aldersgrupper ved julemessen. Foto: Morten Stricker
I 24 timer sad edlemmer fra Lemvig Roklub i en romaskine. Det blev til knapt 409 kilometers roning i løbet af messedøgnet. Foto: Morten Stricker
Børn havde gratis adgang til julemessen, og der var sørget for små souvenirs til dem. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce