Annonce
Lokalavisen Lemvig

240 besøgte ny messe i Bøvling

Hjemvendte kunstnere viste, hvad de beskæftiger sig med i dag. Privatfoto
Nyt tiltag i Bøvling Hallen blev en succes
Annonce

Bøvling: I weekenden 12. og 13. oktober blev messen "Bøvling Vender Hjem" afviklet i Bøvlinghallen. Her viste hjemvendte kunstnere, hvad de beskæftiger sig med i dag, og omkring 100 besøgte messen om lørdagen, mens 140 fandt vej til hallen om søndagen.

- Vi oplevede kun positive røster omkring vores nye tiltag - såvel fra udstillerne som fra publikum, siger Mette Gransgaard, der stod bag det nye initiativ.

Messen blev åbnet lørdag af folketingsmedlem Kristian Jensen (V), der talte om Bøvlinghallens betydning for hans egen opvækst. Det var en meget personlig tale, der handlede omkring tryghed, fællesskab, det nære, sammenhold, frivillighed, rollemodeller, med mere. Om eftermiddagen var der et musikalsk indslag af Mette Thilkjær Nielsen, som havde skrevet sin egen sang "Bjergtop" til netop de Bøvlingboere, som var vendt hjem. EnSenere på dagen havde vi besøg af "Kajseren og Troldmanden", som underholdt med sanglege, trylleri og magi. Det var Underholdning i et højt tempo og med masser af grin, dans, undren, spænding og sved på panden.

Søndag startede med morgenkaffe sammen med udstillerne, og her blev der lavet en kort "midtvejsevaluering", som gav mange positive og konstruktive kommentarer og idéer til en mulig fremtidig gentagelse af messen. Hvor lørdagen startede med et stort fremmøde, men havde en lidt død periode godt middag, var søndagen anderledes præget af et flow, der prægede hele dagen. Det summede af liv i hallen. 11.30 spillede koncertpianist og organist ved Mariekirken, Natalia Frunza, smukt klassisk musik fra scenen. Kl. 13.00 og halvanden time frem gav Bill og Malene fra Idrætsefterskolen interesserede børn og unge sved på panden i springsalen, hvor flere efter sigende skulle have lært nye spring. Midt på eftermiddagen gav bysbørnene Caroline og Rasmus Møller en minikoncert med numre som Barndommens Gade, New eyes med flere.

Halbestyrelsens stand blev flittigt besøgt, da man her, foruden en snak om fremtiden for Bøvling Hallen, kunne spille med om kunstværker doneret af forskellige udstilllere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce