Annonce
Lokalavisen Lemvig

32 af de 103 nye biografstole er solgt

Sådan kommer den nyrenoverede biografsal i Bio-Huset til at se ud - indsamlingen til projektet fortsætter med uformindsket styrke. Arkivfoto
Bio-Husets lokale indsamling til renovering af biografsalen har nu rundet en kvart million kroner. 32 af de 103 nye biografstole er solgt.

Lemvig: Den lokale indsamling til den nye biografsal i Bio-Huset har fået en rigtig god start. Det skriver Bio-Huset i en pressemeddelelse.

Lige nu er status, at der er solgt 32 af de 103 nye biografstole, ligesom der er indgået sponsoraftaler med lokale virksomheder til en værdi af cirka 190.000 kroner. Indsamlingen har indtil nu givet 332.500 kroner til projektet.

- Salget er de nye biografstole er pænt fordelt mellem private og erhvervsdrivende, og vi har stadig mange aftaler, der skal følges op på, siger formanden for Bio-Huset, Heidi Clausen.

Annonce

Målet med den lokale indsamling er, at Bio-Huset når et beløb på mellem 600.000 og 700.000 kroner i samlet støtte fra private og erhvervsdrivende i lokalområdet.

- På vores hjemmeside kan man læse meget mere om mulighederne for at støtte projektet, ligesom vi løbende offentliggør detaljer om indsamlingen. Hvis man har spørgsmål til, hvordan man kan støtte indsamlingen, så er man altid velkommen til at kontakte Lena Birch eller undertegnede, siger Heidi Clausen.

Bio-Huset har indtil nu indsamlet 3,1 af de cirka 5,3 millioner kroner, som projektet vil koste at realisere. Det er sket via donationer fra en række fonde, større donationer fra lokale virksomheder samt den lokale indsamling.

Den lokale indsamling fortsætter med ufortrøden kraft, og derudover har Bio-Huset ansøgninger til behandling i flere fonde i bestræbelserne på at skaffe de nødvendige midler til at renovere biografsalen med nye og komfortable stole, ny lyd og nyt lys, et større lærred samt etablering af ny elevator, så alle har mulighed for at få en unik filmoplevelse i den lokale biograf.

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lemvig-købmand er klar med udvidelse: Mange har sagt tillykke

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Bliv klog på fisk gennem fiskefortællinger og søforklaringer

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ekstra kræfter til frisørsalonen i Thyborøn

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Bandfestival i Lemvig imponerer igen med nye, lokale bands på scenen

Lokalavisen Lemvig

Velkommen i kartoffelland

Lokalavisen Lemvig

Ny "Top Gun"-film i Bio-Huset

Lokalavisen Lemvig

Færre dyr og udstillere til det genopståede Lemvig Marked og Dyrskue

Lokalavisen Lemvig

El-forretningen Buus har ansat ung, engageret lystfisker og vil satse endnu mere på lystfiskeri

Lokalavisen Lemvig

Christian er i gang med at skrive en bog: Hvem ved noget om badehotellet i Harboøre

Lokalavisen Lemvig

Hotelejers bedstefar blev smidt ud af tyske soldater

Annonce