Annonce
Lokalavisen Lemvig

40 år med hundearbejde i DcH Lemvig

Svend Erik Olsen har arbejdet 40 år i DcH Lemvig. Privatfoto
Mr. Agility - Svend Erik Olsen - kunne fejre dette jubilæum på dyrskuet i Lemvig.
Annonce

LEMVIG: Traditionen tro var der på Lemvig Dyrskue en to-dages konkurrence, hvor man kunne glæde sig over agilityhundenes præstationer. Ved samme lejlighed fejrede Svend Erik Olsen – alias Mr. Agility fra DCH Lemvig - sit 40 års jubilæum i klubben.

Det var Svend Erik, der var primus motor for denne disciplin, allerede inden den blev en fast del af DCHs konkurrenceprogram.

Svend Erik er udlært møbelsnedker og har arbejdet ud fra mottoet ”det kan vi godt selv lave”, og det har været til stor nytte for DCH Lemvig.

I samarbejde med klubbens andre entreprenørtyper blev der bygget agilitybane til brug ved alternativ træning, inden agility blev en rigtig DCH disciplin. Blandt andet blev der fremstillet en tunnel med gamle cykelfælge som bærende konstruktion, der blev beklædt med en hjemmesyet stofpose. Svend Eriks gå-på-mod og håndværksmæssige snilde har gennem årene bidraget til diverse renoveringer af baner og klubhus, men har også givet givet klubben indtægter ved salg af enkle, smarte og brugervenlige skinner til springforhindringer på agilitybaner.

Svend Erik har haft flere vigtige tillidsposter i DCH Lemvig - blandt andet som formand og kasserer i flere perioder samt redaktør af det nu hedengangne klubblad Nuserposten. Desuden har han været medlem af ordensudvalget i landsorganisationen.

Han er stadig aktiv træner og hundefører og har egen agilitybane hjemme i Fjaltring, hvor han bor. Han har turneret landet rundt i sin autocamper og deltaget i et utal af konkurrencer med sin nuværende hund Aisja, der er hans 3. belgiske hyrdehund, som nu deltager i seniorklassen, mens Svend Erik overvejer, hvornår han skal anskaffe den næste hvalp, der også skal optrænes til konkurrencehund.

Svend Erik har mange talenter og interesser: Foruden hundetræning bliver der tid til hans store familie med 15 børnebørn samt en arbejdsindsats med Fjaltring-Strande Lokalarkiv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce