Annonce
Lokalavisen Lemvig

40 år på Bonnet Maskinfabrik

Per Paakjær kunne 1. august fejre 40 års jubilæum på Bonnet Maskinfabrik. Foto: A.P. Christensen
56-årige Per Paakjær startede på virksomheden som 16-årig og har været der lige siden
Annonce

BONNET: Per Paakjær er født og opvokset i Bonnet, og allerede som 13-årig havde han sin faste gang på et lokalt autoværksted, hvor han lærte at "rode med gamle biler".

Som 16-årig startede han så på Bonnet Maskinfabrik og blev udlært maskinarbejder. Den gamle fabrik var faktisk nabo til Pers hjemadresse.

- Jeg var mere til at arbejde med mine hænder end til at gå i skole, siger Per Paakjær, som 1. august i år kunne fejre sit 40 års jubilæum på maskinfabrikken.

Det blev markeret ved et privat arrangement på jubilæumsdagen, mens virksomheden markerede jubilæet fredag den 13. september.

- De første mange år var der mange forskelligartede arbejdsopgaver på Bonnet Maskinfabrik med blandt andet småreparationer for de lokale landmænd. I dag er det produktionsorienteret arbejde, og jeg beskæftiger mig med at lave tandhjul - fra de mindste med en diameter på 10 mm til de store med en diameter på op til 1,80 meter, fortæller Per Paakjær.

Privat er han gift med Majbritt, og parret har to sønner, der begge også arbejder på Bonnet Maskinfabrik og har gjort det i en årrække.

Pers store fritidsinteresse er jagt og fiskeri. Især er han optaget af andejagten.

- Det er både naturoplevelsen og kammeratskabet på jagtturene, der har betydning for denne interesse, fortæller Per Paakjær.

Han er i øvrigt den første medarbejder på virksomheden, der har været der i 40 år.

Bonnet Maskinfabrik beskæftiger i dag omkring 20 medarbejdere, og virksomheden er inde i en periode med masser af opgaver på mange områder. Bonnet Maskinfabrik har eksisteret i mere end 125 år.

I forbindelse med jubilæet fik Bonnet Maskinfabrik ved et sommerarrangement hos Nr. Nissum Håndbryg lavet en særlig etiket, der signalerede, at Per kunne fejre sit 40 års jubilæum. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce