Annonce
Lokalavisen Lemvig

86-årigs første tur væk fra hjemmet var til frisøren

Trine Wilholm klipper Magda Jensen i salonens tidligere frokostrum, der nu er indrettet til én klippeplads. Foto: Johan Gadegaard
86-årige Magda Jensen føler sig tryg i frisørstolen hos Trine Wilholm, der har klippet hende i over 20 år.
Annonce

Lemvig: - Jeg var faktisk lidt betænkelig ved at skulle til frisør, men jeg føler mig absolut tryg ved at være her. Ellers var jeg heller ikke kommet, siger 86-årige Magda Jensen fra Lemvig.

Hun sidder i frisørstolen i Trine Wilholms salon, og det er Trine Wilholm selv, der klipper hende. Ganske som hun har gjort i over 20 år - og altså før at hun fik sin egen salon for 19 år siden.

Det er faktisk første gang, at Magda Jensen er væk fra hjemmet, siden coronakrisen brød ud i midten af marts og lukkede landet.

- Det er min mand (Svend Aage Jensen, red.), der køber ind. Jeg har holdt mig hjemme hele tiden, men nu trængte jeg altså rigtig meget til at komme til frisør, så jeg er glad for, at det kunne lade sig gøre, siger Magda Jensen.

Hun er ekstra glad for, at hun sidder alene i rummet med Trine Wilholm, der har taget mundbind - en støvmaske - på. Frisørstolen befinder sig i det tidligere frokostrum i salonen. Det er nu indrettet til én klippeplads.

- Mine medarbejdere vil helst være inde i salonen, men jeg er faktisk glad for at klippe på denne plads, og da vi er de eneste i rummet, er det også oplagt at bruge pladsen til de kunder, der måtte være en anelse utryg ved at komme her, siger Trine Wilholm.

Hun understreger, at det er vigtigt at passe på kunderne.

- Vi har stor respekt for kunderne, og det skal ikke være os, der er skyld i eventuel smitte med coronavirus. Så vi spritter redskaber og overflader af i stor stil, og vi bruger værnemidler i den udstrækning, det ønskes, siger Trine Wilholm.

Og så er hun også glad for, at kontakten med kunderne er vendt tilbage.

- Det er dejligt at tale med kunderne igen og høre om deres hverdag. Vi har jo mange trofaste kunder, som vi måske ser hver sjette uge, eller hvor ofte de nu bliver klippet. Så vi kender vores kunder særdeles godt og får vendt mange situationer i forbindelse med klipningen, siger Trine Wilholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce