Annonce
Lokalavisen Lemvig

Aktivitet i efterårsferien i Lemvig: Fang en badeand i det nye vandkunstværk

Karina Vendelbo (tv)  - indehaver af Wunderwear by Vendelbo - og handels- og eventchef Mai Lindgaard står bag ideen med at søsætte badeænder i det nye vandkunstværk Iris i Lemvig. Foto: Allan Damgaard
Der er adskillige aktiviteter i både Lemvig og Thyborøn i skolebørnenes efterårsferie. I Lemvig kan man f.eks. fange en badeand i det nye vandkunstværk Iris.
Annonce

Lemvig/Thyborøn: Lemvig Handel har taget kunstneren Karin Lorentzen på ordet.

Da det nye vandkunstværk Iris på Torvet i Lemvig blev indviet for nogle uger siden, sagde Karin Lorentzen - der har skabt værket - at det er lavet for at blive brugt. Hun tilføjede, at lemvigerne kunne tage deres børnebørn med og sætte en badeand ud i vandet i bronzekarret.

Det er så dét, Lemvig Handel gør mandag den 12. oktober. Her slippes der 200 små badeænder løs på vandoverfladen, og så gælder det ellers bare om at fiske dem op med en magnetfiskestang.

For 20 kroner kan man forsøge at få en and på krogen, og der er vist noget, der minder om fangstgaranti. Og samtidig er der også garanti for en gevinst. Lemvigs butikker har nemlig sponsoreret hele 200 gevinster.

- Det var meningen, at vi skulle have haft aktiviteten til Open by Night fredag den 2. oktober, men den blev som bekendt aflyst. Nu afvikler vi det i stedet mandag den 12. oktober, og indtægterne går stadig til Kræftens Bekæmpelse i Lemvig, siger handels- og eventchef Mai Lindgaard, der vil styre løjerne i den midlertidige fiskesø.

Annonce

Skattejagt

Ovenstående er blot én af mange aktivitetsmuligheder i Lemvig og Thyborøn i skolebørnenes efterårsferie.

Der er f.eks. Halloween-skattejagt i butikkerne i både Lemvig og Thyborøn, og i Lemvig kan man om mandagen lave sit eget græskarhoved.

I Thyborøn fyldes Bredgade om torsdagen med hoppeborge og andre sjove ting for børn - hvis det vel at mærke ikke regner.

- Vi har lavet en række aktiviteter, der alle overholder forsamlingsforbuddet på 50, og samtidig tager vi højde for afstandskrav og sørger for afspritning, siger Mai Lindgaard.

Bovbjerg Fyr er også med i programmet. Her er der f.eks. dukketeater om onsdagen. Det er det dansk-tjekkiske dukketeater Svanen, der viser "Kejserens nye klæder". Svanen har tidligere vist teater på fyret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce