Annonce
Lokalavisen Lemvig

Alle beboere på Lemvig Kommunes plejehjem er vaccineret mod Covid-19

Lydia Madsen på Bøvling Ældrecenter får det første vaccine-stik mod Covid-19. Pressebillede
Torsdag den 7. januar fik alle beboere på Lemvig Kommunes plejehjem, der har sagt ja til at blive vaccineret mod Covid-19, det første stik.
Annonce

Lemvig Kommune: Alle beboere på Lemvig Kommunes plejehjem, der har sagt ja til at blive vaccineret mod Covid-19, har fået det første stik. Det skete torsdag den 7. januar.

Det oplyser Lemvig Kommune i en pressemeddelelse.

Ansatte i plejeboligerne, der har sagt ja til at blive vaccineret og var på arbejde, har også fået første dosis. Andet stik og dosis sker inden for de kommende uger. Øvrige medarbejdere vaccineres senere.

- Det er positivt og meget betryggende for beboerne, de ansatte og pårørende til begge grupper, at de nu er vaccineret. Det er en rigtig god dag i kampen mod corona, siger Pia Ulv Helleland, der er direktør for Social og Sundhed i Lemvig Kommune.

I alt er 205 beboere og 103 ansatte ved ældreplejen tilbudt at blive vaccineret.

Vaccinationen er foretaget af praktiserende læger i kommunen. Lægerne er også vaccineret.

Lemvig Kommune havde forberedt vaccinationen allerede inden jul og skaffet det nødvendige udstyr - blandt andet temperaturovervågede køleskabe, da vaccinen skal holdes nedkølet indtil brug.

Lemvig Kommune understreger, at det fortsat er meget vigtigt at følge de nationale retningslinjer og restriktioner, da vaccine-starten langt fra er tilstrækkeligt til at dæmme op på pandemien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce