Annonce
Lokalavisen Lemvig

Alle kunne klippe snor til ny købmand

Elever fra Ramme Skole havde lavet et flot maleri, som var gaven til den nye købmandsforretning i Ramme. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Ramme: Der var rullet 25 meter rød snor ud og alle borgere var blevet opfordret til at tage en saks med, da den nye købmandsforretning i Ramme blev indviet fredag middag.

Dermed kunne alle interesserede være med til at klippe snoren for at symbolisere, at forretningen er hele byens forretning.

Dermed er der nu igen købmand i Ramme efter byen gennem knapt to år har måttet undvære et sted, hvor der kunne købes dagligvarer. Og byen ser ud til at have taget godt imod forretningen i sine første åbningsdage, fortæller Troels Lange, der er direktør i selskabet bag forretningen.

Alle fremmødte til åbningen af den nye købmand var blevet opfordret til at tage en saks med, så de kunne være med til at klippe den røde snor ved indvielsen. Foto: Johan Gadegaard

- Vi har fået at vide fra Dagrofa, at de aldrig før har set så god en omsætning i en ny Min Købmand-forretning, som den de har oplevet i Ramme i denne weekend. Og kunderne har været positive og rost forretningen meget, siger Troels Lange.

Den nye forretning blev fejret med taler og der var rullet en pølsevogn frem, der kunne servicere de fremmødte, der var dukket op til åbningen af forretningen. Desuden var der fadøl og sodavand, lige som der også var popcorn til de yngste fremmødte.

Anita Rasmussen, der er leder i forretningen, fik blandt andet en buket blomster, mens hun lyttede til talerne ved åbningsfesten. Foto: Johan Gadegaard

Der var også flere gaver til den nye forretning. Blandt andet havde elever fra Ramme Skole lavet en illustration, hvor de havde tegnet nogle af de mange varer, der kan købes i forretningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce