Annonce
Lokalavisen Lemvig

Børn spiser gratis hos Bjarnes Fisk

Bjarnes Fisk er kreativ for at være med til Outlet i uge 7
Annonce

Outlet: Hos Bjarnes Fisk spiser børn gratis i uge 7, mens seniorer kan få gratis kaffe og kage efter maden. – Uge 7 er altid en god og travl uge, så vi vil gerne skabe lidt ekstra aktiviteter – denne gang for børn og seniorer, siger indehaver Karina Stefansen

Det er ikke nemt at sælge fiskemenuer som outletvarer, men det forhindrer ikke indehaver af Bjarnes Fisk, Karina Stefansen, i at være kreativ og være med til at skabe aktiviteter i Lemvig i forbindelse med Mega Outlet i vinterferien.

- Der skal jo ske lidt – helst for folk i alle aldre, siger hun smilende og fortæller, at det tilbud, som Bjarnes Fisk har kørt med igennem de seneste tre-fire år, hvor børn spiser gratis, når de er i følge med spisende voksne, også kører i uge 7.

- Vi har to børnemenuer, som man kan vælge imellem. Og det tiltag er faktisk efterhånden blevet så kendt, at vi slet ikke behøver reklamere for det. Folk ved godt, at vi kører med det i uge 7 og 42, siger hun.

Børnemenuen er selvfølgelig et valg mellem de to mest populære retter: Fiskefrikadeller eller fiskefilet med pommes frites.

Som noget nyt i år prøver Bjarnes Fisk samtidig med senior-kaffe: Gratis kaffe og kage til alle seniorer, når de har spist på Bjarnes Fisk.

- Det var en idé, vi fik fra eleverne på EUX Business, som har arbejdet med seniorer som målgruppe og tænkte, at det var en god måde at få seniorerne til at mødes i byen. Vi synes også idéen var så god, at vi med det samme greb den. Så nu håber vi selvfølgelig bare, at også seniorerne synes, det er en god idé, siger hun og peger på, at de to tilbud i kombination, giver en ganske oplagt mulighed for at bedsteforældre kan invitere deres børnebørn med ud at spise. Og ovenikøbet på et tidspunkt, hvor der er gang i byen og masser af andre ting at komme efter.

- Uge 7 er typisk en travl uge. Ikke sommer-travlt, men en god uge med mange mennesker på en tid på året, som ellers ikke er så travl i forvejen. Så det kan vi godt lide, derfor gør vi også som regel lidt for at skabe ekstra liv, siger hun og glæder sig over, at mange af byens butikker og spisesteder efterhånden gør mange sjovt ting og tænker skæve tanker i forhold til at skabe events og aktiviteter, der skal trække folk til byen og få dem til at handle lokalt.

- Og borgerne i byen er faktisk rigtig gode til at bakke op. Så alt i alt gør vi det rigtig godt sammen. Så kan man da kun glæde sig til uge 7, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce