Annonce
Lokalavisen Lemvig

Børnekurv til bedsteforældre

Ønskebørn introducerer i uge 7 et nyt koncept: Bedsteforældrekurven. En kurv fyldt med alle de mest populære ting som nybagte forældre har brug for – til en særpris for alle bedsteforældre
Annonce

Mega-Outlet: Når en familie bliver forøget – når børn bliver forældre og forældre bliver til bedsteforældre – er det som regel en stor begivenhed for alle parter. En begivenhed, der ofte udløser gaver til forældrene og det nyfødte barn. Hos Ønskebørn i Lemvig får man tit besøg af nybagte bedsteforældre, der spørger efter den perfekte gave.

Derfor var indehaver af Ønskebørn, René Salskov hurtig til at fange idéen, da elever fra EUX Business i forbindelse med deres arbejde med at markedsføre Mega-Outlet, foreslog butikken at lave ”Bedsteforældre-kurve”. Altså en kurv med nogle af alle de ting, som forældre og det nyfødte barn har brug for.

- Det er da en supergod idé. Vi har mange, der kommer og spørger, hvad de skal købe – og vi ved en del om, hvad der er populært og praktisk lige nu og i forhold til årstiden, siger René Salskov.

Så i uge 7 i forbindelse med Mega-Outlet introducerer Ønskebørn Bedsteforældrekurven, fyldt med kvalitetsprodukter, eksempelvis sutter, stofbleer og bodystockings, til familiens nyeste skud på stammen. Produkterne har en værdi til 400-500 kroner, men kurven koster kun 300 kroner.

- Det kommer formentlig til at variere alt efter om man køber til en dreng, en pige eller ikke kender kønnet endnu, så den skal være neutral. Og også i forhold til årstiden, eksempelvis med noget uld her om vinteren, forklarer René Salskov, der glæder sig over idéen fra de unge mennesker.

- Det er da fantastisk, at de tør og gider byde ind med det, de har fundet på. De kommer jo helt sikkert på andre idéer, end vi andre gør. For os går der jo lidt hverdag i den, men de har brugt tiden på at sætte sig ned og finde på noget helt nyt. Det er superfedt, siger han.

René Salskov ser frem til at introducere den nye idé, og glæder sig samtidig til Mega-Outlet i uge 7. Sammen med Camar laver de en lille pop-up-outletbutik i den gamle Hashtag-forretning på Vestergade.

- Vi synes, det kunne være sjovt at prøve at rykke ind i på Vestergade denne uge og se, om vi kunne skabe lidt gang i den med en outlet-butik, siger René Salskov, der lover, at der bliver noget at gå efter i outletbutikken.

- Der bliver i den grad penge at spare. Vi finder nogle gode tilbud til en virkelig billig penge. Formentlig både rester, varer fra sidste sæson og noget som er købt hjem til lejligheden, siger han og tilføjer, at han synes idéen med outlet i hele Lemvig i uge 7 er rigtig fin.

- Vi vil jo gerne have solgt ud, så vi kan få plads til alle de nye varer, som allerede begynder at komme ind fra midt i januar. Og så er uge 7 en god uge at holde outlet, fordi der altid er mange mennesker i byen i den uge, både lokale, der har fri og gæster som holder ferie i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce