Annonce
Lokalavisen Lemvig

Bibliotekarer anbefaler bøger på sociale medier

Sofie S. Yderstræde og de øvrige medarbejdere på Lemvig Bibliotek kommer løbende med nye anbefalinger til læsestof. Pressebillede

Lemvig: Det sker mange gange i løbet af en normal arbejdsdag, at medarbejderne på Lemvig Bibliotek anbefaler gode bøger til borgerne.

Den arbejdsopgave er i sagens corona-natur lidt svær at løfte, når folk ikke må komme ind på biblioteket, og man skal arbejde hjemmefra.

- Vi savner alle den daglige kontakt med borgerne, hvor vi kan hjælpe dem med at finde nyt læsestof. Det er så rart at kunne åbne folks øjne for en helt ny forfatter eller måske endda en anden genre, end de plejer at læse, forklarer bibliotekets kommunikationsmedarbejder Sofie S. Yderstræde, der, ligesom alle andre faggrupper i huset, også har udlånsvagter i Informationen.

Men her under den langvarige coronalukning bliver der stadig læst mange gode bøger rundt omkring hos medarbejderne, når hjemmearbejdsdagen er klaret, og det skal stadig komme borgerne til gode.

Derfor opfordrer bibliotekets kommunikationsmedarbejder folk til at følge med på Facebook og Instagram.

- På vores sider kan folk med jævne mellemrum møde os og se, hvad vi har læst og er blevet så begejstrede for, at vi simpelthen er nødt til at fortælle vidt og bredt om det, lyder det fra Sofie S. Yderstræde.

Biblioteket har også en hjemmeside, www.lemvigbibliotek.dk, hvor der altid ligger gode forslag til læsning af forskellige genrer, bognyheder, digitale magasiner og anden inspiration til læseglade.

Ofte kan bøgerne lånes på det gratis, digitale bibliotek eReolen eller kan bestilles på hjemmesiden – her i coronatiden til udbringning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce