Annonce
Lokalavisen Lemvig

Bjerglegepladsen har fået et ansigtsløft

Formanden for Gjellerodde Grundejerforening, Erling Melton, tester den nye klatreudfordring på Bjerglegepladsen. Privatfoto: Gert Astrup Jepsen

Gjellerodde: Bjerglegepladsen på Gjellerodde har i de seneste uger fået et lille ansigtsløft.

For nylig brugte omkring 40 medlemmer af Gjellerodde Grundejerforening en lørdag på at renovere og fornye legepladsen, der slynger sig op ad den høje skrænt mellem cafeteriet og sommerhusområdet.

Et nyt kryds- og bollespil er også blevet sat op på Bjerglegepladsen. Privatfoto: Gert Astrup Jepsen

Blandt andet har medlemmerne fundet frem til en metode, hvor man kan slå den stejle bakke for brombær, siger grundejerforeningens formand, Erling Melton.

- Vi har fundet frem til en metode, hvor det er blevet muligt for os at holde vores stejle bakker slåede for ikke mindst brombær, der har været til stor gene for os. Larvefodsmaskinen lader nærmest hånt om tyngdekraften og snor sig op og ned af bakkerne, siger formanden.

Rydningen har betydet, at legeglade børn og andre kan få endnu en udfordring på den stejle bakke. Efter at skrænten var ryddet for brombær er der blevet sat stolper i bakken og monteret et tov, så der er kommet endnu en mulighed for at bjergbestige bakken.

- Der er tale om en noget større udfordring her end på bakken mellem de to trapper til udsigtspunktet, siger Erling Melton om det nye tiltag.

Det var oprindeligt meningen, at grundejerforeningen ville have renoveret legepladsen i foråret, men coronarestriktionernes begrænsning i, hvor mange der måtte samles gjorde, at arbejdsdagen blev udskudt til slutningen af september.

Ud over at lave rydde skrænten og sætte en ny klatrebane op, er der også blevet sat et nyt kryds- og bollespil op på legepladsen. Og grundejerforeningen har bemærket, at der allerede har været stor interesse for det blandt både børn og voksne.

Til gengæld måtte medlemmerne droppe at male legepladsen. Et regnvejr drillede på vedligeholdelsesdagen, og derfor er malingen udskudt til foråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny forårsbebuder

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce