Annonce
Lokalavisen Lemvig

Black Days i Lemvig og Thyborøn: Spreder tilbuddene ud over fire dage

Black Friday er i år blevet til Black Days i Lemvig og Thyborøn for at undgå trængsel i butikkerne. Arkivfoto: Allan Damgaard
Den velkendte Black Friday er i år blevet til Black Days i Lemvig og Thyborøn med tilbud i butikkerne fra onsdag til lørdag.
Annonce

Lemvig/Thyborøn: Selv om denne uge byder på Black Days i butikkerne i Lemvig og Thyborøn, så gør de handlende alt for at undgå "sikken voldsom trængsel og alarm", som det hedder i en kendt julesang.

- Myndighederne har opfordret de handlende til at brede tilbuddene ud over flere dage, så man ikke kun holder én tilbudsdag i form af Black Friday, som efterhånden har været i Danmark i nogle år. Derfor holder vi i år Black Days i Lemvig og Thyborøn, siger Mai Lindgaard, der er handels- og eventchef i Lemvig Kommune.

"De sorte dage" i Lemvig og Thyborøn strækker sig over fire dage - fra onsdag til lørdag. Om fredagen vil butikkerne i Lemvig have længe åbent til kl. 22, mens butikkerne i Thyborøn følger de normale åbningstider.

- Ved at brede det ud over fire dage håber vi, at vi kan undgå trængsel i butikkerne, siger Mai Lindgaard.


Ved at brede det ud over fire dage håber vi, at vi kan undgå trængsel i butikkerne.

Mai Lindgaard, handels- og eventchef


Der kan være nogle af de lokale butikker, der kører med andre tilbudsdage - det kan f.eks. være dem, der er med i en butikskæde.

Thyborøns butikker har vedtaget, at der er 20 procents rabat til Black Days.

Annonce

Juletræets tændes

Mens det store juletræ er tændt i Thyborøn, så bliver det store juletræ på Torvet i Lemvig tændt fredag den 27. november. Men det sker ikke som sædvanligt af Lemvigs borgmester Erik Flyvholm, og juletræet bliver heller ikke skummet ind af brandvæsenet.

- Det store juletræ i Lemvig bliver tændt fredag den 27. november, men vi ved ikke, hvornår det sker, og det bliver ikke ved noget officielt arrangement, siger Mai Lindgaard.

Julebelysningen i Lemvigs gader har været oppe et stykke tid, og det er faktisk kommet op tidligere end normalt.

- Det er kommet op halvanden uge før, end det plejer at komme op. Vi synes, at vi trængte til noget lys her i denne coronatid, hvor der er så mange begrænsninger. Det er som om, at det er lidt mere mørkt i år, siger Mai Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce