Annonce
Lokalavisen Lemvig

Boksere har fået ny formand

Jens Christian Mølgaard (til venstre) er stoppet som formand for Lemvig Bokseklub. I stedet har Christoffer Pinholt overtaget posten. Privatfoto: Lemvig Bokseklub

Lemvig: Et nyt ansigt skal fremover stå i spidsen for Lemvig Bokseklub.

På klubbens nyligt afholdte generalforsamling blev Christoffer Pinholt valgt som ny formand. Han afløser Jens Christian Mølgaard, der har stået i spidsen for bokserne i de seneste fire år.

Jens Christian Mølgaard er dog ikke færdig med arbejdet i og for bokseklubben. Han fortsætter som både cheftræner og matchmaker.

Annonce

- Men der var for meget arbejde, når jeg samtidig også skulle være formand, siger Jens Christian Mølgaard.

Bokseklubben har lige som mange andre foreninger været ramt af coronarestriktionerne i denne sæson. Klubben havde blandt andet planlagt at holde stævner i både oktober sidste år samt i marts i år, men begge gange var man nødt til at aflyse på grund af forsamlingsforbud.

- Lige nu tør vi ikke sætte dato på, hvornår vi vil arrangere et nyt stævne, når vi ikke kender til hvordan restriktionerne udvikler sig, siger Jens Christian Mølgaard.

Bokserne er dog begyndt at træne udendørs og den afgående formand regner med, at der i løbet af maj igen vil være muligt også at træne indendøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Ny forårsbebuder

Annonce