Annonce
Lokalavisen Lemvig

Boutique Camar: Live-udsalg hjælper os af med varerne

Indehaveren af Boutique Camar i Lemvig, Tina Johansen, er glad for kundernes opbakning til live-udsalg på Facebook. Arkivfoto: Allan Damgaard
Boutique Camar i Lemvig har også succes med live-udsalg på Facebook.

Lemvig: I sidste uge blev corona-restriktionerne som bekendt forlænget, og det betyder blandt andet, at det meste af detailhandlen også skal holde lukket i hele februar.

- Det er en træls situation, vi befinder os i, men den forlængede nedlukning kommer desværre ikke som den store overraskelse, siger indehaveren af dametøjsbutikken Boutique Camar i Lemvig, Tina Johansen.

Hun er glad for, at Boutique Camar har haft stor succes med live-udsalg på Facebook.

I sidste uge kunne vi fortælle, at Frk Askepot i Thyborøn - der sælger dametøj og sko - har haft et flot salg via disse live-udsalg, og det samme er tilfældet med flere butikker i Lemvig. Heriblandt altså Boutique Camar.

- Det har været en kæmpe succes for os. Det er gået vildt godt. Vi har haft det tre gange, og den første gang var der hele 2000 visninger. Der var 500 brugere, der deltog på én gang, siger Tina Johansen.

Live-udsalget gav også et tilfredsstillende salg.

Annonce

Det holder os i gang

- De lokale har været virkelig søde til at bakke os op. Det er med til at holde os i gang. Jeg ved ikke, hvordan jeg skulle være kommet af med disse varer, hvis det ikke havde været for dette live-udsalg, siger Tina Johansen.

Det var disse varer, der skulle have været solgt ved det normale vinterudsalg, der efter planen skulle have fundet sted i årets første uge.

- Jeg tror ikke på, at vi kommer til at holde et normalt vinterudsalg, når vi åbner igen. Vi kommer til at åbne med nye varer. Måske kan der sælges nogle gadevarer til billig pris. Resten må nedskrives - det bliver ikke solgt, siger Tina Johansen.

Hun har planer om at holde endnu et live-udsalg - formentlig midt i februar. Eller måske er det nærmere et live-salg  - det bliver nemlig med nye varer.

- Den næste live bliver med nye varer. Det er det, som kunderne efterspørger, siger Tiina Johansen.

Hun håber, at butikkerne får lov til at åbne den 1. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce