Annonce
Lokalavisen Lemvig

Brug for en god stab af frivillige

Annonce

LEMVIG: Torsdag den 11. april kl. 19 er der inviteret til møde på Isværket. Det er event- og handelschef Mai Lindgaard, der gerne vil stable et hold af frivillige på benene, der har lyst til at være en del af et fællesskab, som man kan trække på, når der er behov for hjælp til en lang række praktiske ting ved de kommende arrangementer i Lemvig.

- Der er kort sagt brug for nogle hænder til at klare de praktiske opgaver, når arrangementerne skal løbe af stabelen. Det er jo ofte de små, men meget vigtige deltaljer, der i den sidste ende betyder, at det hele klapper efter forventningerne. Og opgaverne er mange og forskelligartede, så der er brug for en gruppe, som jeg vil betegne som en aldersmæssigt blandet forsamling af begge køn, siger Mai Lindgaard med et smil.

Det er intet krav, at man er frivillig i andre sammenhænge, men man skal blot have lyst, energi og tid til at give et nap med, når arrangementerne skal afvikles.

- Samtidig håber jeg at etablere et godt fællesskab, hvor alle byder ind, så det også bliver sjovt at deltage, siger event- og handelschefen.

Og rækken af opgaver, der gerne skal løses af frivillige, er lang. Det kan være at sørge for afspærringer i byen, at være til stede, hjælpe på plads og assistere, når et arrangement er tæt på starte op, at sørge for servering af kaffe og andet til gæster eller tilskuere, at hjælpe med opsætning af flag og selvfølgelig også sørge for, at der bliver ryddet op efter aktiviteterne.

- Det vil være en stor gave til Lemvig Handel - og dermed til os alle - hvis en sådan gruppe kunne etableres. Man skal selvfølgelig ikke være til rådighed altid, men jo flere vi er, desto lettere bliver det for den enkelte at overskue opgaverne. Og så kunne det jo også være et godt forum for at byde ind med nye idéer og forslag til forbedringer af aktiviteterne, siger Mai Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce