Annonce
Lokalavisen Lemvig

Brugte bøger skaber nye eventyr hos udsatte unge

Når de brugte bøger skal ryddes ud af reolen, kan man give dem til Lemvig Bibliotek, der formidler dem videre til projektet "Læs for livet" for udsatte børn og unge. PR-foto
Annonce

Lemvig: Ikke alle børn og unge har mulighed for selv at købe bøger eller komme på biblioteket ofte nok til at nå at aflevere bøger i tide. Derfor indsamler Lemvig Bibliotek nu bøger til udsatte børn og unge gennem projektet "Læs for livet".

Her kan man i stedet for at smide brugte bøger ud, når der ikke er mere plads i reolen, eller når ungerne er vokset fra dem, give dem til projektet, hvor andre kan få glæde af dem. Biblioteket modtager børne- og ungdomsbøger i god stand fra private i alle genrer og formidler dem videre til "Læs for livets" sekretariat i København. Her kan institutioner søge om at få et skræddersyet bibliotek på mellem 400-1000 bøger, som er nøje udvalgt til netop den aldersgruppe, der bor eller kommer der.

På Lemvig Bibliotek kan bøgerne afleveres til personalet. Siden "Læs for livet" blev stiftet i 2012, er der oprettet over 150 biblioteker rundt omkring i landet, og der er doneret cirka 100.000 bøger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce